Årets Cirkusrevy aflyses: Sådan ser fremtiden ud for Ulf Pilgaard

Nyheder
Nu er Ulfs fremtid afgjort. Foto: Wikipedia.dk
Danmarks største revy aflyser i 2020, men vender stærkt tilbage fra 1. maj 2021, hvor Ulf Pilgaard får sin finalesæson og jubilæum efter 40 sæsoner i Cirkusrevyen.

Mest læste i dag

Det grønne telt på Dyrehavsbakken må vente til maj 2021 med at blive fyldt med glade og forventningsfulde revygæster. Coronavirussen, den medfølgende nedlukning af Danmark og usikkerheden om mulighederne for at spille i efteråret betyder desværre, at Cirkusrevyen 2020 ikke kan gennemføres.

“Vi har gennem de sidste uger og måneder arbejdet hårdt på at kunne rykke alle forestillinger til efteråret, men myndighedernes genåbning af Danmark giver os en stor usikkerhed om, hvornår vi kan forvente at kunne byde gæsterne velkommen samtidig med, at vi endnu ikke har fået tilladelsen til at dispensere fra den normale spilleperiode. Vores gæsters sikkerhed er vores første prioritet, og vi har derfor taget den store og tunge beslutning at aflyse Cirkusrevyen i år,” fortæller direktør Torben “Træsko” Pedersen.

Revydirektøren ærgrer sig over at skuffe de over 100.000, der har købt billet til årets revy, men han har heldigvis også en god nyhed til de trofaste gæster.

“Vi havde sat alle sejl til, at Cirkusrevyen 2020 skulle blive uforglemmelig med Ulf Pilgaards jubilæum og sidste sæson. Heldigvis kan vi allerede nu fortælle, at Ulf Pilgaard er klar til Cirkusrevyen 2021, hvor han får sin velfortjente fejring. Jeg håber, at alle, der som jeg har glædet sig til at hylde Ulf, er klar igen til næste år,” siger Torben “Træsko” Pedersen.

Et stjernespækket hold til næste år 

Holdet til 2021 var allerede sat inden aflysningen af 2020. Derfor får næste års revy et 6-stjernet hold i Ulf Pilgaards store finale i Cirkusrevyen. Han indtager scenen i teltet sammen med Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard fra den 1. maj 2021.

“Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke kan gennemføre revyen i år, men jeg er meget glad for, at Ulf har sagt ja til at være med på holdet til næste år. Vi glæder os til at se alle de mange dejlige gæster igen i 2021 til et brag af en revysæson, når vi endelig kan mødes igen og fejre Ulf,” siger Lisbet Dahl.

Niels Olsen vender tilbage til Cirkusrevyen for første gang siden 2013, og så får Merete Mærkedahl Cirkusrevy-debut i 2021. Hun er blandt andet kendt som stuepigen Otilia i tv-serien Badehotellet samt revyerne i Esbjerg og i Hjørring, hvor hun i 2018 modtog Talentprisen ved Revyernes Revy.

“Det er et fantastisk hold, vi har sammensat i 2021 - hele seks skuespillere. Sidste gang, vi havde seks spillere på scenen var i 1997. Jeg glæder mig til at se, hvad holdet vil byde på næste år, hvor vi alle sammen virkelig har brug for en Cirkusrevy, der kigger tilbage på denne utrolige tid, vi alle går igennem lige nu,” siger Torben “Træsko” Pedersen, der også vil takke alle dem, der har kæmpet for Cirkusrevyen i år.

“Der er et stort hold, der har arbejdet hårdt for at få Cirkusrevyen 2020 i gang. Jeg vil også takke Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen, der desværre ikke får deres Cirkusrevy-debut i denne omgang, for den store energi, de har lagt i forberedelserne, og ikke mindst tak til alle de mange gæster, der med stor tålmodighed har ventet på et svar. Vi glæder os til at byde jer alle velkommen i 2021,” siger direktøren.

 

Anbefalet til dig