Seere sender 'Årgang 0'-far voldsomt chokerende beskeder - nu kommer han med ærlig indrømmelse

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I de seneste uger har han haft decideret svært ved at se sig selv på tv.

Mest læste i dag

Det har været nemt at se med, når de seneste afsnit af 'Årgang 20' har rullet over skærmen i de danske stuer - men det ikke altid været nemt at være med i.

Parret fra Als i form af Mads og Lena Gram Thomsen erkender nemlig at have været ramt af en del stormvejr i den netop overstået sæson.

For selv om konflikterne langt fra har fyldt alt, så har de alligevel fyldt en del.

Og spørger man Mads Gram Thomsen, så har han haft decideret svært ved at se de seneste afsnit showet, fordi han ikke kan - og ikke har lyst - til at genkende den, han var.

Han indrømmer nu, at han i efteråret fik konstateret stress og var sygemeldt i tre uger, men at det var en oplevelse, han ikke ville have været foruden, skriver TV 2.

For efter at have været hos en coach, som fik ham til at indse, at han slet ikke har haft styr på prioriteterne, har han lagt sit liv om.

I dag bliver han nemlig decideret ked af at høre nogle af sine egne kommentarer, og ikke mindst bliver han ked af at se, hvordan han har behandlet Lena, sin forlovede.

I samme ombæring kan han dog videre afsløre, at han langt fra er den eneste, som nu kan se, hvordan han har behandlet sin forlovede.

For efter seerne har bidt mærke i hans "egoistiske adfærd", har det affødt tonsvis af nærmest hadbeskeder i hans indbakke, hvor flere skriver, at “Lena fortjener bedre”.

Og beskederne lander såmænd ikke kun i Mads' indbakke. For også Lena bliver bliver oprigtigt ked af de beskeder, hun har modtaget på sociale medier de seneste uger.

Derfor har hun forud for sidste afsnit understreget i et opslag på Instagram, at til trods for, at Mads Gram Thomsen måske har "taget" meget i deres forhold det seneste år, så har han i den grad givet meget tilbage.

Derudover påpegede hun, at hendes kommende mand altid har hendes ryg og også har haft det, da hun for nogle år siden brugte enormt mange aftener på møder og foreningsarbejde.

Efter mange gode snakke i løbet af efteråret har parret da også en gang for alle fået afstemt forventningerne til deres bryllup – og i år sker det.'

Parret skal nemlig holde deres drømmebryllup 24. august 2024.

Anbefalet til dig