”Årgang 0”-Stephanie i tårer over voldsomme oplevelse – mor havde blåt øje

21/01/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Camilla Hey Fotograf / TV 2
Stephanie Siguenza fra Årgang 0 har ikke haft det let gennem sit liv. Nu fortæller den 19-årige pige, at hun har let til tårer, og at hun kommer til at græde af selv de mindste ting.

Mest læste i dag

Det har været hårdt for Stephanie at blive konfronteret med fortiden, For nyligt har hun genset programmerne Årgang 0, hvor hun selv er en af hovedpersonerne. Og det har været en hård omgang for Stephanie, som fortæller at hun har grædt meget.

Blev mindet om glemt fortid

Stephanie blevet mindet om ting, hun havde glemt, og så har hun også set helt nye klip, der ikke tidligere er blevet vist.

Hun ser blandt andet sin mor med blåt øje foran kameraet, og det var en voldsom oplevelse for Stephanie, som ikke synes, at det var rart at se sin mor på den måde.

”Det var også en sårbar situation for mig, for det var ikke kun min mor, det gik ud over. Det tog psykisk på os alle sammen, så det var lidt underligt at se det klip,” fortæller Stephanie til Se & Hør.

Også Stephanies kæreste Jeff er i chok over, hvad Stephanie har gennemgået.

” Det er vildt underligt at se, og noget af det burde slet ikke have fundet sted,” siger kæresten Jeff. Han er meget stolt af, at Stephanie har turdet åbne sådan op.

Stephanie fortæller, at selvom hun udadtil virker som en glad pige, så er hun meget sårbar, og kan græde over de mindste ting.

”Det er også noget, vi griner af, fordi det kan være sådan nogle åndssvage ting. Men alle de skift, jeg har været igennem i min barndom, har betydet, at jeg begynder at tude, hvis bare de mindste ting går mig imod,” fortæller Stephanie til Se & Hør.

God fremtid

Heldigvis har Stephanies ændret sit liv markant, og det er en anderledes fremtid der går hende i møde end hendes opvækst. Lige nu bor hende og Jeff i svigerforældrenes hus.

Jeff har også haft en ganske anden opvækst, og kommer fra en vaskeægte kernefamilie.

”Det har helt klart givet mig noget mere stabilitet. Når vi kommer hjem, kommer man hjem til de samme personer, og man ved, hvem der er hjemme, og hvornår de kommer hjem, og man ved, hvor tingene er,” slutter Stephanie af.

 

 

Anbefalet til dig