‘Årgang 0’-stjerne afslører vildt vægttab: Så meget har hun tabt sig

Af: Thea Andersen

|

26/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
‘Årgang 0’-mor Theresia Treschow-Kühl viser sin smallere talje frem på Instagram og afslører vildt vægttab.

Lige nu læser andre også

For nogle år siden tog den nu 58-årige Theresia Treschow-Kühl, der er præst og mor til Rachel Ellebye, som er en af dem, danskerne har kunnet følge i TV 2-programmet 'Årgang 0', en beslutning om at ændre sin livsstil og tabe sig.

Hun kunne nemlig ikke lide, hvad hun så i spejlet.

"Jeg kom til et punkt, hvor jeg tænkte: "jeg er jo blevet for tyk", simpelthen. Jeg var blevet fed, og jeg var blevet det, der hedder BMI-fed," indrømmer Theresia over for Her & Nu.

Hun begyndte at sige nej tak til kage og slik på arbejdet og i stedet bede om et glas vand.

Derudover begyndte hun at bevæge sig mere, hvilket bar frugt i noget tid.

Dog indså Theresia i sommers, at hun var nødt til at gøre noget, hvis hun skulle fortsætte den gode udvikling. Derfor meldte hun sig ind i PureGym i Aabenraa, hvor hun bor med sin mand Lars Ellebye. Med hjælp fra hendes personlige træner, Mikkel Holm, har Theresia tabt sig omkring 4,5 kilo, og samlet set har hun opnået en vægttab på omkring 15 kilo.

Derudover har hun tabt knap en halv meter om taljen, siden hun startede træningen med sin personlige træner. Det afslører hun i en video på sin Instagram-profil.

Du kan se videoen herunder.

I kommentarfeltet er det væltet ind med roser til 'Årgang 0'-moren.

"Du er bare top sej," lyder det fra en bruger, mens en anden skriver:

"Du ser stang godt ud!. Og så sund du bliver med alle de cm du har smidt."

Der er også nogle, der spørger ind til hendes træning.

"Virkelig flot Theresia. Hvor ofte træner du?," spørger en bruger, hvortil hun svarer: "Mindst en gang om ugen - prøver at træne mere, men kalenderen er lige lidt fyldt."

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig