Årgang 0-stjerne hemmeligt gift

08/2/22 17:01

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Årgang 0-stjernen har afsløret på Instagram, at hun er blevet gift med sin kæreste, nu ægtemand, Jeff.

Årgang 0 er en dansk dokumentarserie, der blev sendt på TV 2. I denne serie fulgte man den første generation i det nye årtusinde - deraf navnet på serien.

Serien fulgte fire børn og deres familier. Kameraholdet har været med siden de blev født i år 2000, og helt frem til starten på deres voksenliv.

Ét af de børn, der har været med fra start til slut, er den i dag 22-årige Stephanie Siguenza. Hende og hendes familie har danskerne derfor haft mulighed for at følge på godt og ondt gennem mange år.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Tidligere i år fyldte Stephanie Siguenza 22 år, men det er ikke det eneste, der har været at fejre på det seneste for den kendte Årgang 0-stjerne.

I et opslag på Instagram har hun nemlig afsløret, at hun blev gift med sin kæreste, nu ægtemand, Jeff Henckel. Det unge par sagde ja til hinanden den 2. februar. Det er derfor omtrent en uge siden, at de blev gift.

På Instagram har Stephanie Siguenza delt en række billeder fra den store dag, hvortil hun også har skrevet en simpel billedtekst:

"02/02-2022. Os to resten af vores liv," skriver den 22-årige Stephanie, hvilket hun følger op med et rødt hjerte.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Stephanie Siguenza og Jeff Henckel har dannet par i tre år, og nu mente de altså, at det var på tide, at de fik sagt ja til hinanden.

Noget tyder på, at der har været tale om en relativt impulsiv beslutning. I slutningen af sidste år forklarede Stephanie nemlig, at hun og Jeff endnu ikke havde sat sig fast på en dato for deres bryllup.

Fremadrettet skal det unge par huske på datoen 2. februar, da de på denne dato kan markere deres bryllupsdag.