'Årgang 20'-far i voldsom arbejdsulykke: Nu er der nyt

Af: Thea Andersen

|

12/09/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nu er der nyt om 'Årgang 20'-faren.

Mest læste i dag

I midten af august var 'Årgang 20'-far Nikolaj Bek, der er restaurantejer, ude for en voldsom arbejdsulykke, der medførte, at han måtte sygemelde sig på ubestemt tid.

Her tabte han nemlig 190 grader varm fritureolie ud over begge hænder.

"Det er sgu noget rod. Jeg skal rengøre vores frituregryde, og det er normalt kutyme, at man kun må gøre det, når den er kold - altså dagen efter, men jeg tænkte, at det gik nok," lød det fra Nikolaj Bek dagen efter ulykken til Ekstra Bladet.

"Da jeg havde hældt alt olien ned i et kar og skulle til at flytte karret, så skvulper det, og rammer mine fingrer, jeg ikke give slip på karret, så jeg må smide det væk, så det ikke rammer min krop," tilføjede han.

Nu, en lille måned efter ulykken, kommer hans hustru, Maria Skødt Bek, med en opdatering på, hvordan han har det - og heldigvis er der godt nyt.

"Nikolaj har det godt og Nikolajs hænder har det godt. De er nu uden forbinding og der er kommet fin lyserød hud, der hvor han blev brændt. Helingen er gået meget hurtigere end hvad vi har forventet/turde håbe på," skriver hun i et opslag på Instagram og fortsætter:

"Han er igen at finde i køkkenet på Mundgodt. Han er udfordret når hænderne kommer i nærheden at varme og det vil han nok være det næste lange stykke tid.. men så er det jo godt at man som kok ikke er i nærheden af varm…. Host host.. han lever med det og vi er bare tak taknemlige for, at der ikke gik værre!"

Anbefalet til dig