'Årgang 20'-stjerner om den nye sæson: Det kan du se frem til

Af: Thea Andersen

|

08/01/2024

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det tegner til at blive en spændende sæson.

Mest læste i dag

Snart er der premiere på sæson fire af dokumentarserien 'Årgang 20', der er arvtageren til 'Årgang 0'.

Og nu deler nogle af de medvirkende en forsmag på, hvad seerne kan forvente.

Det gør de på Instagram, hvor de samtidigt afslører premieredatoerne.

"SÅ er der altså snart årgang 20 igen, og hvor glæder jeg mig bare til, at dele det med jer!," skriver Maria Mainz, der er mor til Louie med autisme og lille Asta, som hun har sammen med ægtemanden Daniel, i et Instagram-opslag og fortsætter:

"Det var et vildt år sidste år, og vi kom en masse følelser igennem. Jeg er altid lidt nervøs inden de kommer ud, fordi der bliver jo talt om en masse sårbare ting. Men vi er super glade for de forskellige afsnit."

Også familien Gram Thomsen, som består af Lena, Mads og deres to børn, Malthe og Asmus, kommer til at vise sårbarhed i den kommende sæson:

"Et nyt år - 2024. Jeg tror på at det bliver et spændende år! Vi er startet ud med en januarmåned, som faktisk altid er en forholdsvis travl måned for os, da den står på flere interviews og fotografer, det kommer forbi. Det betyder også at året sæsonpremiere for Årgang 20 nærmer sig," skriver Lena Gram Thomsen, der er mor til Malthe og Asmus, som hun har sammen med ægtemanden Mads, og fortsætter:

"Det er en spændende sæson for os. - Du kommer helt ind i stuen og sidder med ved bordet midt i sårbare uoverensstemmelser, Mads’ cykeltur til Paris, de første forberedelser til dette års bryllup, og ikke mindst de første børneinterviews. Skal du se med?"

'Årgang 20' sæson fire har premiere den 23. januar på TV 2 Play, og en uge efter på TV 2.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig