Adam Prices kæreste klædt af

Af: Redaktion .

|

29/07/2023

Nyheder
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
Katherine Diez anmelder bøger. Zetland anmelder hende.

Mest læste i dag

Hun er kulturskribent, debattør og anmelder og har skrevet for medier som Politiken, Berlingske og magasinet ELLE. Og så er hun det, man kan kalde en Instagram-personlighed. 

I seks år har Katherine Diez, der privat danner par med tv-kokken Adam Price, fortalt om og delt smukke billeder af sig selv på det populære medie. Og nu gør hun det igen. 

Denne gang "klædt af til skindet". 

Til billedet, hvor hun står topløs foran en rød baggrund, skriver den 33-årige Katherine Diez, at der gik lidt tid, inden hun var klar til at blive "klædt af til skindet" og interviewet af det digitale medie til portrættet/anmeldelsen. 

"Da @mariecarsten fra @zetland.dk spurgte mig, om jeg ville lade hende skrive et anderledes portræt, hvor hun samtidig anmeldte mig – som et slags metalag til min anmeldergerning – bad jeg hende i første omgang om at “vende tilbage senere”. For jeg havde det ikke godt. Og slet ikke godt nok til at lade en – omend utrolig empatisk, som jeg i forvejen vidste, hun var – journalist klæde mig af til skindet." 

Og det gjorde hun så, for nu er portrættet/anmeldelsen af denne smukke Instagram-personlighed nemlig ude.

"Hun vendte tilbage, jeg følte mig stadig meget sårbar, men også klar, og nu er portrættet/anmeldelsen ude. Jeg både lo lidt og græd lidt, da hun sendte mig den til gennemlæsning," skriver hun til opslaget og tilføjer:

"De mange timers interview er blevet forvandlet til en essentiel kerne af det, jeg ønskede mig: et lille stykke frihed. Frihed fra fortiden. Frihed fra fordommene. En fortælling til påmindelse om, at vi alle sammen er uendeligt komplicerede mennesker med uendeligt komplicerede følelser og sandheder, der ikke må reduceres til et snævert offentligt billede. Jeg klæder mig gerne af for Marie igen. Det var befriende."

Læs anmeldelsen på Zetland.dk via dette link

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig