Adskillige borgere har modtaget uventet besked i e-Boks

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Kommunen reagerede hurtigt.

Mest læste i dag

Syddjurs Kommune er midtpunktet for en digital forvikling, hvor en teknologisk svipser har ført til at beskeder om nye bidragsopgørelser endte med at indeholde et uventet twist - "Fleksjob."

Borgere, der håbede på klare økonomiske opdateringer, blev mødt af en undrende emnefelt, der nu får dem til at grunde over deres fremtidige karrierevalg.

Det skriver TV2 Østjylland.

I stedet for den forventede information om bidragsopgørelser, også kendt som den tidligere ejendomsskattebillet, er det nu "Fleksjob," der pryder emnefeltet. En forvirrende situation, der har udløst spørgsmål og skuldertræk fra de overraskede borgere.

"Som modtager skal man ikke foretage sig noget. Selve bidragsopgørelsen, indholdet af brevet og alle beløb er korrekte," forsikrer Syddjurs Kommune. De undskylder for eventuel forvirring og sender ansvaret videre til deres teknologiske hjælpere hos it-firmaet KMD.

Mens nogle borgere måske overvejer en uventet karrierevej, understreger kommunen, at det hele er et resultat af en teknisk fejl.

Bidragsopgørelsen har taget over efter den tidligere ejendomsskattebillet, da Skat har overtaget opkrævningsansvaret fra kommunerne.

Borgere kan nu kun gisne om, hvad den næste digitale overraskelse i e-boks-eventyret vil bringe.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig