Advarer danskere: Dansk favoritdestination evakueres

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Udenrigsministeriet sender nu en advarsel ud til danskere.

Mest læste i dag

Udenrigsministeriet sender nu en advarsel ud til danskere på den græske ø Rhodos, efter flere turister lørdag er blevet evakueret i forbindelse med skovbrande.

Advarslen deles i et tweet, hvori de skriver:

"Naturbrand midt og øst på Rhodos. Veje kan være lukkede. Udvis forsigtighed, hvis du opholder dig tæt på Asklipieio, Kiotari, Lardos og Pilonas. Følg de lokale myndigheders anbefalinger."

Græske myndigheder måtte allerede lørdag slå nødalarm og anbefale turister i landet at evakuere til Gennadi.

Derfor opfordrer Udenrigsministeriet til, at man holder øje med diverse medier, myndigheder, sit hotel samt sit rejsebureau.

Der er i øjeblikket omkring 70 skovbrande i Grækenland, hvor terrænet i de seneste uger har været tørt og temperaturerne rekordhøje.

Rumænien, Bulgarien, Polen og Slovakiet har sendt hundredvis af brandvagter til Grækenland for at hjælpe med at slukke ilden.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig