Advarsel fra DMI: Pas på!

Af: Ida Hansson

|

09/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI kommer nu med en skarp opfordring til danskerne om, at de skal passe på.

Mest læste i dag

Vintervejret har for alvor ramt Danmark. Og det ser ud til at fortsætte en rum tid endnu, lyder meldingen fra Danmarks Meteorologiske Institut. 

Så mens julen står for døren, gør vejrguderne altså sit til, at danskerne kommer i den helt rette julestemning. 

Man skal nemlig ikke mange dage tilbage før det milde efterårsvejr lakkede mod enden, og blev erstattet af iskolde dage med vinterlige indslag. 

For selvom vejret førhen var til den milde side, så har den ændret karakter fuldstændig. 

Og ting kommer sjældent alene, hvorfor Danmarks Meteorologiske Institut i kølvandet på en række uheld, advarer danskerne om risiko for sne- og isglatte veje. 

Det er altså en klar opfordring til danskerne. 

Humlen er at de kolde temperaturer sammen med sneen skaber en dårlig cocktail, som giver isglatte vejbaner.  

Weekendvejret 

Temperaturen kommer fredag til at ligge mellem frysepunktet og tre graders varme. Og den historie genfortælles ret præcist weekenden ud. 

Desuden bliver det mest skyet med spredte sne- og sludbyger. Og vinden bliver Svag til jævn mellem syd og øst, og ved kysterne stedvis op til frisk vind. Om natten bliver det mest skyet med enkelte snebyger. Nattetemperaturerne kommer til at snige sig ned mellem to og otte graders frost. Lokalt kan det blive endnu koldere.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig