Advarsel: Nødder indeholder mug og skimmelsvamp

Nyheder
Har du nødder i køkkenskabet, så læs med her. Foto: Shutterstock
Nu tilbagekaldes nødder, som er solgt over hele landet, da de kan indeholde mug og skimmel, hvilket gør dem uegnet til menneskeføde.

Mest læste i dag

Det er Fødevarestyrelsen, som advarer imod hasselnødderne, der er solgt i Irma og på Coops netbutik. Det træk er nødvendigt, da der er blevet konstateret mug og skimmel i nogle poser. Derfor opfordrer Fødevarestyrelsen danskere, som har hasselnødderne i køkkenskabet, til, at man smider posen ud eller afleverer den tilbage i butikken, hvor den er købt, da nødderne ikke er egne som menneskeføde. Det oplyser Fødevarestyrelsen i en pressemedddelse.

De nødder som tilbagekaldes er: 

  • Irmas økologiske hasselnødder
  • EAN: 7340011461869
  • Nettoindhold: 150 g.
  • Bedst før: 29.03.2020 og 16.05.2020

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig