Ældre kvinde forlod postbutik ved SuperBrugsen: Pludselig fik hun en ubehagelig overraskelse

Genrefoto: Google Street View
Genrefoto: Google Street View
Omkring klokken 14.00 i mandags oplevede en ældre kvinde noget yderst ubehageligt.

Mest læste i dag

En ældre kvinde fra Padborg var mandag eftermiddag involveret i en yderst ubehagelig episode ved SuperBrugsen på Bovvej, der har forbløffet både borgere og politiet. 

Klokken var omkring 14.00, da kvinden gik ind i postbutikken ved supermarkedet, og på daværende tidspunkt havde hun ingen ide om, hvad der ventede hende rundt om hjørnet.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Ifølge Chris Thorning Vesterdal, der er politikommissær ved Syd- og Sønderjyllands Politi, havde den ældre kvinde ved indgangen til postbutikken set en sammenkrøllet mand, der lå under et tæppe på gulvet.

Da kvinden havde løbet sine ærinder og skulle passere manden igen for at komme ud af butikken, tog sagen en uventet drejning.

Manden reagerede aggressivt ved at sparke ud efter hende og ramte hende i maven. I samme ombæring havde han advaret kvinden om ikke at røre ham.

Politiet har indledt en intens eftersøgning efter gerningsmanden, der er beskrevet som en mand i alderen 30-40 år med lys hud, mørkt halvlangt krøllet hår og fuldskæg. Han havde ikke noget tøj på overkroppen og havde brune posebukser på. 

Det mest markante kendetegn er værd at huske på er, at tæppet, der dækkede ham, var lettere beskidt med et dannebrogsmotiv.

“Vi søger stadig gerningsmanden, og skulle man have været vidne til episoden eller have set manden i området, må man meget gerne rette henvendelse til os på 1-1-4”, lyder det fra Chris Thorning Vesterdal.

Befolkningen i Padborg er nu opmærksom på denne bemærkelsesværdige hændelse, der kaster en skygge over, hvordan tilsyneladende uskyldige mennesker kan blive involveret i chokerende episoder.

Anbefalet til dig