Ældre kvinde ved navn Anne får renoveret sit hjem af nabolaget - men vent til du ser det færdige resultat

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Resultatet vil få dig til at tabe kæben.

Lige nu læser andre også

En ældre kvinde ved navn Anne boede i et hus, der havde brug for en kærlig hånd.

Hun havde fået tre henvendelser fra kommunen, fordi tilstanden på hendes hus ikke ligefrem var i top.

Desværre for hende havde hun hverken alderen eller økonomien på sin side, da hun stod over for en større renovering af sit hjem.

Heldigvis for Anne bor hun i et nabolag fyldt med godhjertede mennesker, der hellere end gerne ville hjælpe, da sædet brændte under hende.

Det skriver ABC News.

Et par, der bor tæt på Anne, fik samlet hele 20 frivillige fra nabolaget, som alle skulle være med til at få Anne på rette spor igen.

“Anne var og er ekstremt taknemmelig for vores dedikation til hendes ejendom og hendes sjæl”, udtalte Kristin Polhemus, initiativtageren bag projektet.

Den ældre kvinde var havnet i noget af en kattepine, da hun dagligt skulle betale i dyre domme for at overtræde kommunens regler for ejendomme.

Derfor var det også en flot gestus fra nabolaget at hjælpe hende. Hele renoveringsprocessen varede seks dage, og alle omkostninger blev finansieret af nabolaget.

Efter seks dages hårdt og intenst arbejde, blev alle kommunens kritikpunkter imødekommet, hvorfor Anne nu ikke længere skulle bekymre sig om dette.

"Jeg kan med sikkerhed sige, at ingen af os ønskede nogen anerkendelse for dette projekt," tilføjede den venlige nabo og fortsatte: 

"Vi håber, at alle, der ser dette, vil se på deres egne kvarterer med et nyt sæt øjne. Hvad skal rettes? Hvem har brug for en ven eller ledsager? Hvordan kan du hjælpe? Dine naboer er bare familiemedlemmer, du ikke kender så godt endnu, og forholdet starter med dig. Jeg kan ikke love, at det bliver let, men jeg kan love, at det vil være det værd."

I et interview med ABC News talte Anne om den venlighed, hun havde modtaget fra nabolaget, og udtrykte sin taknemmelighed over for alle, der var involveret i projektet med at reparere hendes hjem.

Du kan se transformationen af hendes hus herunder:

Hus før renovering. Foto: Privat

Hus efter renovering. Foto: Privat

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig