Ændringer skaber ekstra pres i Vild med dans

27/11/20 13:14

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Endnu en gang er der ændringer i årets Vild med dans - og det har lagt pres på deltagerne.

Der har været uden bump på vejen i årets sæson af Vild med dans - og nu har flere ændringer endnu en  gang lagt et ekstra pres på deltagerne. 

I sidste uge måtte Janus Nabil Bakrawi trække sig fra konkurrencen, da Janus havde fået en skade i læggen, så han ikke kunne støtte på sit ben. Det meddelte TV 2. På trods af, at de måtte trække sig, så var der stadig omdans i sidste uges program, hvilket betød at der gik fra at være otte ned til seks par. 

Netop dette har betydet en ændring, som har lagt et ekstra pres på deltagerne. Det betyder nemlig at parrene i aften, skal danse holddans for første gang. Først skal parrene på gulvet i pardans som sædvanligt og efterfølgende skal de danse holddans. Det skriver Se og Hør.

Det foregår således, at de seks par inddeles i to hold, der hver skal på gulvet i en holdkoreografi, hvor der er ekstra point på højkant. 

Det ene hold består af parrene Albert og Jenna, Nukâka og Silas og Emili og Mads. Mens det andet hold består af Sara og Morten, Hilda og Michael og Merete og Thomas. 

Rykket en uge frem

Havde Janus og Karina ikke været nødsaget til at trække sig på grund af skaden, havde der altså først været holddans næste fredag.

“Havde Janus og Karina stadig været en del af konkurrencen, havde der været syv par, der skulle på gulvet i aftenens Vild med dans og dermed havde det først været i næste uge, at holddansen havde fundet sted. Så de har skullet lave holdans en uge før, at de har forventet det - og det har lagt ekstra pres på dem,” siger Helle Skram de Fries som er BILLED-BLADETS Vild med dans-ekspert.

Karina Frimodt har dog stadigvæk en finger med i spillet, det er nemlig hende som har lavet koreografien til de to holddanse, som der skal danses i aften.

Det er dog ikke den eneste ændring der er, for flere gange er finalen også blevet ændret. Det Vild med dans blev skudt i gang, var det meningen at der skulle være tre par i finalen - men da Silas Holst og Karina Frimodt tidligere på året var i corona-karantæne, blev det ændret til fire par. Dette er nu endnu en gang ændret til tre par. 

Det er i øvrigt også i aftenens program, at Medina gæster Vild med dans-studiet. 

Du kan se hvordan det går parrene i Vild med dans kl.20.00 på TV 2.