Ærlig Hilda Heick: Man mister al selvtillid

08/10/20 12:45

Sarah Steenfeldt

PR-foto: https://musikevent.dk/
Det er en ærlig Hilda Heick, der åbner op omkring hvordan det føles, at modtage grimme bemærkninger.

I fredags dansede sangeringen i Vild med dans premieren sammen med sin dansepartner Michael Olesen. Her fremførte de to en flot cha-cha-cha. 

Seerne var tilsyneladende vilde med den 74-årige sangerinde og hun har modtaget mange positive og søde beskeder i kølvandet på fredagens premiere. Hun fotæller glad og overvældet til BILLED-BLADET, at hun har fået et væld af positive reaktioner efterfølgende - faktisk har hun aldrig fået så mange. 

Men sådan er det ikke altid 

Hilda Heick åbner til gengæld også op om, at det ikke er altid at hun har modtaget positiv respons - tværtimod. Tit har hun modtaget negative kommentarer.

"Man mister al selvtillid, når man får sådan nogle grimme bemærkninger", fortæller hun til bladet.

Men i denne omgang har det altså kun været positive meldinger, som den folkekære sangerinde har modtaget. Hun fortæller dog, at hun ellers havde forberedt sig på negative bemærkninger. Derfor er hun meget rørt og taknemlig over den store opbakning som hun har modtaget. Hun har blandt andet fået beskeder om at hun gør det godt og at hun skal blive ved med at klø på - hvilket hun er dybt taknemlig for.

Det har heller ikke været en dans på roser for den 74-årige sangerinde, at blive klar til årets sæson af Vild med dans. Det har været hårdt for hendes krop med de mange timers dansetræning og det hårde niveau der er lagt. Hun har tidligere fortalt at hun nærmest kom kravlende til træning i starten, men at det går meget bedre som træningen er skredet frem. 

Det kan du læse meget mere om her

Du kan se hvordan det går Hilda Heick og Michael Olesen i Vild med Dans, fredag klokken 20.00 på TV 2.