Ærlig Rasmus Seebach melder ud: Vil ikke ødelægge det

23/06/2021

Sarah Steenfeldt

PR - Copenhagen Music.
Selvom han laver det ene hit efter det andet, så er der alligevel noget han ikke tør begive sig ud i.

Mest læste i dag

Rasmus Seebach har produceret det ene hit efter det andet - senest sangen "Så længe vi danser".

Der er heller ikke mange, der ikke er bekendt med at Rasmus Seebachs far - Tommy Seebach - i dén grad også var en hitmager. Han vandt Melodi Grand Prix intet mindre end tre gange.

Men netop Melodi Grand Prix, det skal Rasmus Seebachs fans aldrig regne med at se ham i - det slår han nu fast overfor B.T. 

Til bladet fortæller han, at han slet ikke tør være med i det show. Han frygter nemlig, at han ville ærgre sig, hvis han lavede en sang, som så blev nummer otte.

Vil ikke ødelægge billedet 

Det handler dog ikke om mere end det uddyber han:

"Lad os sige, at jeg skulle være med i Melodi Grand Prix. Så ville jeg have det superstramt over, at jeg ikke ville kunne leve op til det, min far gjorde. Det står så fint, det han gjorde. Jeg har slet ikke lyst til at ødelægge det billede, navnet Seebach har i Melodi Grand Prix-sammenhæng. Jeg har meget stor respekt for alt det, min far har opnået," lyder det fra Rasmus Seebach.   Det betyder dog ikke, at Rasmus Seebach ikke er vild med Melodi Grand Prix - det er nemlig noget han elsker.   I øjeblikket er Rasmus Seebach aktuel med sin nye sang "Så længe vi danser", der for nyligt bragte ham i en helt uvant situation.
Her medvirker han nemlig selv i musikvideoen.   Sangen er inspireret af hans egen barndom og har en melodi, der nemt leder tankerne hen på 80'erne.    "Min fornemmelse er, at jeg har ramt en rigtig fed lyd. Når jeg har spillet den for gæster derhjemme, så får de lyst til at danse, og min søn har også allerede lært lidt af teksten og går og synger med, og det gør mig meget stolt. Allerede der har jeg oplevet en form for succes," lyder det fra Seebach om den nye sang.   Rasmus Seebach er selv far til sønnen Holger og kan inden længe se frem til at blive far for anden gang.  

 

 

Anbefalet til dig