Ærlige Bubber: Taler ud om utrokab

02/2/23 12:55

Nicolai Haugsted

Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
TV-værten kommer ind på det følsomme emne i radioprogram.

Ordene “Bubber” og “utro” gik hånd i hånd for mange for et par år siden.

Den landskendte fjernsynsveteran kom for alvor på forsiden af diverse blade i 2019, da det kom frem at han havde gjort familiens tidligere barnepige gravid, og hans 30-år lange ægteskab med nu-ekskonen Christina “Ibsen” Meyer sluttede.

Sidste år erkendte ekskonen dog også, at hun ikke selv havde stået tro ved hendes mands side igennem årene.

Siden da har mange ønsket en udtalelse fra TV-kendissen. Og nu åbner han endelig op for hanen.


Det skriver Se og Hør.

I nat var Bubber gæstevært på Radio4-programmet “Nattevagten” hvor udsendelsestitlen “Nuancer af utroskab - med Bubber”. Her åbnede gæsten stille op om hans erfaring med det kontroversen.

“Jeg kender begge sider af utroskab” fortalte han roligt, imens lyttere ringede ind og fortalte om deres egne personlige problemer og historier om emnet.

“Jeg vil jo nødig indrømme det, men det er en form for mindreværd, som man på en eller anden måde føler. Man vil have nogle skulderklap og en begejstring, nogen der kigger på en med nogle andre øjne. Måske er det jagten på den der anerkendelse” uddybede han, da en lytter ringede ind og bad gæsteværten forklare.

En anden lytter ringede ind og spurgte ind til Bubber’s skandalehistorie fra 2019, men igen forsøgte underholderen at holde kortene tæt til kroppen.

“Om end jeg gerne ville, kan jeg ikke fortælle dig hele min historie (...) Når alt kommer til alt, så vokser man jo bare nogle gange fra hinanden. Og så er man måske for fej eller for svag til ikke selv at kunne slutte det i tide”.

Det 2-timer lange afsnit kan høres hvorend du finder dine podcasts.