Ærlige Cecilie Beck: Det var det eneste jeg ønskede mig

07/10/20 08:15

Sarah Steenfeldt

Cecilie Beck arbejder til hverdag som nyhedsvært på TV2. Hun er et af stationens mest populære ansigter. Foto: Miklos Szabo / TV2
I sidste uge havde nyhedsværten et styrt på cykel, det skete kort før hendes fødselsdag runde fødselsdag - og heldigvis satte styrtet ikke en stopper for fejringen.

I sidste uge styrtede Cecilie Beck på sin cykel, da hun var på vej på arbejde. Selom styrtet så voldsomt ud, så kom hun heldigvis ikke slemt til skade. Det skete kort før hendes 50 års fødselsdag fredag den 2. oktober. 

Det kan du læse mere om her

Selvom at nyhedsværten havde fået sig lidt knubs i forbindelse med styrtet på sin cykel i fredags, så var det heldigvis ikke noget som spændte ben for fødselsdags-planerne. Ligesom meget andet i denne tid, så var planerne for dagen tilapsset efter situationen med corona i Danmark. 

Men selvom man ikke kan holde en stor fest, så kan man bestemt godt fejre fødselsdag alligevel. Derfor havde Cecilie Beck inviteret en lille flok af nærmeste familie og venner, som var med til at fejre aftenen. 

Havde kun ét ønske

For at forkæle sig selv og sine gæster, havde hun hyret en kok til at lave aftenens middag. Der var blot én eneste ting som nyhedsværten ønskede sig - caviar. 

Til BILLED-BLADET fortæller hun nemlig, at når hun ikke måtte holde en stor fest, så havde hun kun et ønske og det var få en masse caviar. Derfor havde hun sørget for rigelige mængder af netop dette til festen, det afslører et opslag fra hendes Instagram-profil. 

Her takker hun også kokken for den lækre mad og for leverandøren bag de caviar, som blev spist til middagen. 

"About last night. Tak til Jonas. Du er Gud med den gryde. Tak til Brian og @cafe33bar for byens bedste show. Tak til @rossinicaviar for rendyrket mundmagi. Og tak til min vidunderlige familie for at have lisså meget knald i låget som mig. Jeg kunne ikke have ønsket mig mere. 

Herunder kan du se opslaget fra Cecilie Becks Instagram-profil.