Ærlige Jes Dorph om ekstremt hård tid: “Hun passer på mig som en syg mand”

18/1/21 09:47

Sarah Steenfeldt

PR - Jes Dorph.dk
Den seneste tid har været rigtig hård for Jes Dorph, og han fortæller ærligt at kæresten har reddet ham fra et sammenbrud.

Det er ikke gået manges næse forbi, at Jes Dorph den seneste tid har været i et voldsomt stormvejr. Da den tidligere TV 2 vært stod frem og fortalte, at han med øjeblikkelig virkning var stoppet som vært på TV 2. 

Jes Dorph fortalte selv til Politiken, at årsagen var to episoder som ligger henholdsvis 18 og 20 år tilbage. Episoderne er kommet frem i forbindelse med at TV 2 har fået lavet en advokatundersøgelse af tv-stationen, hvor episoderne om seksuelt krænkende adfærd nu er kommet frem i dagens lys.

I denne hårde tid, har Jes Dorphs kæreste, Mai-Britt Haurholm, været en stor og uundværlig støtte. Det skriver HER&NU.

Mai-Britt Haurholm er helt klar i spyttet, omkring det der foregår:

“Ingen skal være i tvivl om, at jeg er stolt af min kæreste! Én ting er, at vi er kærester, og at jeg står ved Jes’ side – en anden er mit ønske om, at denne drejning i metoo sagen stopper, så vi kan komme videre. Det skaber kun kløft mellem kønnene. Hvis det kan hjælpe til større retssikkerhed på arbejdspladserne, kan jeg se en mening med det,” lyder det fra hende. 

En ekstremt hård tid

Jes Dorph fortæller også ærligt, at kæresten har været en stor støtte:

“Min kæreste Maise (Mai-Britt Haurholm, red.) har været der hele tiden og støttet mig 100 procent. Hun passer på mig som en syg mand. Jeg har fået lov til at gå i den her undtagelsestilstanden fordi jeg med hendes ord, er ramt af chok. Jeg skal ikke sidde og pive og kalde mig selv et offer. Lige meget hvad man synes om det, jeg måtte have gjort dengang, har den sanktion og proces været så ekstremt hård psykisk, forklarer Jes.

Det er dog ikke kun kæresten der har været en stor støtte for Jes Dorph, også støtten fra kendte kolleger er væltet ind.

Blandt andet har Line Baun Danielsen skrevet til Jes Dorph på Facebook:

“Kæreste Jes. Gode kammerat, bedste og sjoveste kollega. Vi har kendt hinanden i en menneskealder, og jeg er rystet. Du har min fulde opbakning. Buk aldrig hovedet.”

Også Mikael Kamper, som også er kendt fra TV 2, støtter fuldt op om sin nu tidligere kollega. 

“Kære Jes. Jeg er rystet! Og ked af, at en så fin kollega, der har betydet så meget for TV 2 og har været et fagligt forbillede for mig og mange andre, skal ud af døren på denne uværdige måde. Tak fordi du lægger din version af forløbet så åbent frem! Der er meget, der råber på at komme frem og blive belyst ordentligt. Mange tanker,” lyder ordene i en kommentar fra ham til Jes Dorph-Petersens opslag.