Ærlige Mette Frederiksen: “Det her savner jeg”

20/8/20 08:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Coronakrisen har forandret vores alles hverdag - også statsministerens. På de sociale medier, fortæller hun hvad hun især savner lige nu.

I denne uge fejres LGBT-festivalen Copenhagen Pride Week. Den afholdes hvert år - men i år, kommer det til at være meget anderledes end det plejer at være. Under normale omstændigheder ville programmet være spækket med koncerter, workshops og fester, men i år bliver alt digitalt på grund af coronavirussen.

Mange ærgre sig over at den farverige folkefest med tusindvis af deltagere, nu må foregå på en markant anderledes måde - heriblandt statsminister Mette Frederiksen.

På sin Instagram- og Facebook-profil, har hun delt et billede, hvor hun står i den parade som er et af Pride-ugens højdepunkter. Hertil er teksten:

“Det her savner jeg! At kunne samles. Kramme. Og bakke op om noget af det vigtigste, vi har. Nemlig, at vi hver især har lov til at elske præcis de mennesker, vi vil. Uden fordomme og manglende accept. I år må vi desværre undvære den fantastiske folkefest. Men vi skal fortsætte kampen for mangfoldighed og kærlighed – i alle de farver og afskygninger, den har,” skriver hun og afslutter med 6 hjerte-emojis i forskellige farver.

Herunder kan du se statsministerens opslag på Instagram:

Det her savner jeg! At kunne samles. Kramme. Og bakke op om noget af det vigtigste, vi har. Nemlig, at vi hver i sær har lov til at elske præcis de mennesker, vi vil. Uden fordomme og manglende accept. I år må vi desværre undvære den fantastiske folkefest. Men vi skal fortsætte kampen for mangfoldighed og kærlighed – i alle de farver og afskygninger, den har ❤️🧡💛💚💙💜