Ærlige Natasja Crone: Starten var turbulent

21/01/2021

Sarah Steenfeldt

Fotokredit: Ulrik Jantzen TV 2
Det var alt andet end en let start.

Mest læste i dag

Det var et møde for fire år siden, der blev starten på forholdet mellem nyhedsvært Natasja Crone og korrespondent Rasmus Tantholdt. Men det var langt fra en let start. Det fortæller Natasja Crone til ALT for damerne. 

“Rasmus og jeg havde en ret turbulent start. Forstået på den måde, at vi trak os lidt på skift i det første stykke tid. Egentlig ville vi begge to gerne forholdet, men det var også sådan lidt, okay, med vores bagage?,” forklarer hun.

Indtil 2004 var Natasja Crone gift med Nikolaj Back, som hun har sønnerne Samuel og Noah med. Derefter var hun frem til 2016 kæreste med kollegaen Lasse Sjørslev. Rasmus Tantholdt har været gift med Cecilie Beck og Caroline Boserup. Sidstnævnte er mor til Rasmus Tantholdts søn Emil på 14 år.

Med trods forbehold og ‘hvad nu hvis’-tanker, så valgte parret at give forholdet en chance. Det viste sig, at være det “helt, helt rigtige”, fortæller Natasja Crone til magasinet.

Fortjener at blive skamrost

Hvis man tager et kig på Natasja Crones Instagram-profil, er der heller ingen tvivl om, at Rasmus Tantholdt er en af de vigtigste personer i nyhedsværtens liv.

I et opslag skriver hun:

“Min kæreste bliver helt fortjent skamrost i dagens udgave af Politiken. For sit unikke talent for at formidle fra verdens brændpunkter. Både når han er tusindvis af kilometer væk iført skudsikker vest og når han taler med 92-årige Carl-Einar, der fik coronavaccinen som en af de første på et plejehjem i København.Han er sgu topsej, ham Rasmus Tantholdt,” skriver hun og fortsætter:

“Politikens skribent er dog også forståeligt bekymret for, om han nogensinde er hjemme? Og måske endda ejer et par hjemmesko? Jeg kan svare ja til begge dele. Der er dokumentation i sofaen lige nu. Dog uden hjemmesko,” slutter hun af.

Du kan se Natasta Crones opslag herunder:

Foto: Natasja Crone/ Instagram

 

Anbefalet til dig