Ærlige Pusle Helmuth: Det var en meget svær beslutning

30/9/20 09:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Nordic Entertainment Group
Det var en ærlig værtinde i programmet Til middag hos på TV3, der åbnede op om skilsmisse og forholdet til sin eksmand.

Pusle Helmuth blev kendt i en tidlig alder, allerede som 3-årig debuterede hun som barnestjerne i rollen som Pulse i Min søsters børn-filmene. Senere har hun medvirket i flere film, men stoppede tidligt sin skuespillerkarriere og har sidenhen lavet mange forskellige ting. Blandt andet har hun skrevet bogen “Pusle”-En personlig historie, med budskabet om, at nutidens forældre skal passe godt på de spirende børnestjerner, da det kan være en svær verden at begive sig ind i som barn.

I Til middag hos åbnede hun ærligt op for sine gæster danser Frederik Nonnemann, blogger Cecilie Schmeichel og ejendomsmægler Jesper Nielsen. Det skriver Billed Bladet.

En svær beslutning

Hun fortæller at det, at blive skilt, er en meget svær beslutning. Hun fortæller også at hvis man spørger hende i dag om hun har fortrudt - så er svaret, at på den ene side er hun rigtig ked af at det blev sådan, men på den anden side havde de begge (Pusle og eksmanden Søren, red.) brug for at stå på egne ben. 

Pusle og Søren nåede at danne par i 25 år og har også to børn sammen. Parret blev skilt i 2018 - men Pusle fortæller hudløst ærligt, at hun stadig elsker eksmanden.

“Jeg elsker da stadig Søren, helt klart. Fordi det er mine børns far og han var manden i mit liv.” Fortæller hun til sine gæster.

Den 58-årige tidligere barnestjerne fortæller også, at hun efterhånden som årene er gået, vil kalde det for en lykkelig skilsmisse. De to ser desuden også hinanden hveranden uge.

Det må man finde sig i

Jesper Nielsen er spørger nærmere ind til, om ikke at det nære forhold kan skabe konflikter i forbindelse med nye kærester. Der er Pusles udmelding meget kontant.

“Der er jeg nok blevet en lille smule bitchy, rå og kynisk, fordi så siger jeg bare, hvis du ikke kan affinde dig med det, så er det bare ærgerligt - for det bliver ikke anderledes.” Fortæller hun til gæsterne. 

Der er dog flere spørgsmål, som presser sig på fra gæsterne, de er også interesserede i at vide, hvordan man taget så stor en beslutning, efter så mange år sammen. 

Pusle fortæller ærligt at forholdet til hendes far, har påvirket hendes liv - også i forbindelse med ægteskabet mellem hende og Søren. Hun fortæller at når man har haft en far, som aldrig har givet kærlighed - så ved du ikke hvad der er rigtigt og forkert. Derfor har hun sikkert også været en pestilens, fordi hun i 25 år har været bange for at miste ham (Søren, red.).

Om Pusle er klar til at møde en ny mand ved hun ikke - det ved hun først når hun står over for den person det skal være, fortæller hun til gæsterne.

Til middag hos kan ses på TV3 og Viaplay.