Ærlige Rasmus Seebach afslører: Det spørgsmål stillede jeg mig selv

29/10/20 07:45

Sarah Steenfeldt

PR - Copenhagen Music.
Der går mange tanker forud for at blive forældre - og det gjorde der også for den 40-årige hitmager.

Som mange andre, har Rasmus Seebach også haft langt mere tid det i det seneste halve år, på grund af, at coronavirussen har ryddet kalenderen. Det har fået sangeren til at kaste sig ud i et helt nyt projekt. 

På sin Instagram løfter han nu sløret for sine 162.000 følgere. 

“Tjek lige forsiden til min nye børnebog”. Lyder den første linje i opslaget, og den er god nok - nu kan Rasmus Seebach også føje titlen som forfatter til CV’et. Det er desuden ikke hvilken som helst børnebog som han har skrevet, det er en personlig en af slagsen. 

Titlen på bogen er “Holgis og far”. Rasmus Seebachs søn hedder Holger, så der er ingen tvivl om, at titlen klart har reference til han og kæresten Julie Teglhus’ søn, som kom til verden i januar måned 2017.

"Jeg kan magte meget mere, end jeg selv tror"

Det er også en ærlig Rasmus Seebach, som på sin Instagram løfter sløret, for de tanker som han gjorde sig inden, at han blev far. 

“Før jeg blev far, spurgte jeg mig selv, om jeg overhovedet kunne magte den opgave - at være nogens far. Nu hvor jeg er far til Holger, giver han mig sjovt nok følelsen af, at jeg kan magte meget mere, end jeg selv tror.” Skriver sangeren ærligt i sit opslag på Instagram. 

Han åbner også op for, hvad hun synes, er helt fantastisk ved at være far til Holger.

Det sidste halve år har jeg haft usædvanlig meget tid. Derfor har jeg været ekstra meget sammen med min dejlige dreng. Tænk at få lov til at være far til et barn, der flere gange om dagen kigger på mig med fortryllede øjne - som om jeg er superhelt.” Skriver han. 

Det er dog ikke kun en børnebog som Rasmus Seebach har brygget på det seneste halve år, for sammen med bogen kommer også sangen “Supermand”. 

Bogen udkommer den 4. december.

Herunder kan du se hele Rasmus Seebachs Instagram-opslag: