Æslet Alex tog Danmark med storm: Nu har han fået nyt hjem

24/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

Nu har Alex fået sig et nyt hjem. Foto: Bornholms Politi
Interessen for at give Alex et nyt hjem har været overvældende.

Mest læste i dag

Tidligere på ugen satte et opslag fra Bornholms Politi landet på den anden ende. Politiet søgte et nyt hjem til et kærligt og tamt æsel ved navn Alex. Æslet var endt i politiets varetægt, men skulle nu formidles videre til et godt hjem. Nyheden om det kærlige æsel, der manglede et sted at kalde hjem greb danskerne om hjertet og opdatereingen blev snart en af de mest delte, som politiet nogensinde har lavet på Facebook. 

Siden er Bornholms Politi blev bestormet af borgere fra alle dele af landet, som stod klar til at åbne deres hjem og hjerter for Alex. Flere end 50 forskellige familier og personer har været i kontakt med politiet. Fredag sender politiet os alle på weekend med en rigtig god nyhed. Alex har nemlig fået et nyt hjem, og han flytter allerede ind i løbet af weekenden. 

De mange forskellige tilbud er blevet set efter i sømmene fra politiets enhed for dyrevelfærd, så man var helt sikker på, at Alex får et godt og blivende hjem hos en nogle nye ejere, som både har pladsen til give Alex de bedste betingelser og en interesse for æsler. 

"Vores dyrevelfærdsenhed har gennemgået henvendelserne, og efter at have besigtiget stedet, har vi fundet et helt fantastisk nyt hjem til Alex her på øen. Vi vil gerne takke både borgere og medier for den overvældende interesse," skriver Bornholms Politi i en pressemeddelelse. 

Herfra redaktionen ønsker vi ligeledes Alex god vind fremover. 

 

Anbefalet til dig