Afklaret Mikkel Hansen efter Fredericia-nederlag: Ikke noget, der har ændret sig

Af: Lucas Andreas

|

30/05/2024

Nyheder
Foto: Ivica Drusany/Shutterstock
Foto: Ivica Drusany/Shutterstock
Fredericia vandt med cifrene 31-30 og udligner dermed finaleserien.

Mest læste i dag

Aalborg Håndbold var tæt på at sikre sig DM-guldet, men dramatikken kulminerede i de sidste minutter af onsdagens kamp, hvor Guðmundur Guðmundssons Fredericia hold overraskede og vendte det hele på hovedet.

Dermed er det nødvendigt med en tredje og afgørende kamp for at finde årets danske mester i håndbold.

Mikkel Hansen, en af Aalborg Håndbolds mest profilerede spillere, udtrykte efter kampen sin frustration over, at holdet ikke formåede at lukke kampen. "Vi var ikke gode nok i dag (onsdag, red.). Jeg synes flere gange, vi har chancen for at komme foran med de der tre-fire mål og få lidt mere styr på det," udtalte Hansen til TV 2 Sport.

Ifølge ham var det afgørende, at holdet ikke kunne kapitalisere på deres muligheder og dermed aldrig fik kontrol over kampen.

Onsdagens kamp kunne have markeret afslutningen på Mikkel Hansens imponerende karriere, hvis Aalborg havde sikret mindst uafgjort. Med dette nederlag venter der nu en sidste og altafgørende kamp på lørdag i Aalborg.

Afklaret Mikkel Hansen

Aalborg Håndbold står nu over for en skæbnekamp, hvor alt er på spil. Holdet har en sidste chance for at vise, at de er det bedste hold i ligaen og fortjener at tage guldet med hjem. "Men der er ikke noget, der har ændret sig. Vi skal vinde næste kamp, og så vinder vi det DM-guld," afsluttede Mikkel Hansen med optimisme og kampgejst.

Fredericias sejr har således skabt spænding og forventning om en intens afslutning på sæsonen. Håndboldfans kan se frem til en nervepirrende finale, hvor alt kan ske, og hvor begge hold vil give alt for at kunne løfte trofæet.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig