Aflyser bryllup: Nu er Saszeline alene igen

Af: Thea Andersen

|

22/11/2023

Nyheder
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Nu er forholdet slut.

Lige nu læser andre også

For halvandet år siden blev Saszeline Emanuelle Dreyer forlovet med Asger Nakskov Laursen, og dengang beskrev hun ham som sin drømmemand. Men nu - inden de nåede at sige ja til hinanden - har de valgt at gå hvert til sit, dog som gode venner.

Asger Nakskov Laursen har været ramt af kræft hele to gange, og de seneste år har været en rejse gennem overlevelse. Desværre er kærligheden ikke altid tilstrækkelig, og derfor har han valgt at slippe sin forlovede fri.

Det bekræfter S.O.A.P.-stjernen i et opslag på sin Facebook-profil.

"Min partners kamp mod lymfekræft har været en udfordrende rejse mellem liv og død, og som nærmeste pårørende har det også præget mig dybt. At håndtere livets komplekse præmisser og navigere gennem de følelser, der følger med, er en udfordring uden klare svar. Og giver ikke altid mening," skriver 41-årige Saszeline, der medvirkede i 12. sæson af 'Til middag hos', blandt andet i opslaget og fortsætter:

"Nu står det klart, at Asger og jeg bevæger os videre ad separate veje. Selvom det bringer sorg med sig, har jeg accepteret, at det er den rette beslutning for os. Han har valgt at sætte mig fri. Det er en barsk, udfordrende, rummelig, og smuk realitet. Kærlighed og følelser får plads, og selvom det ikke nødvendigvis kræver offentlig bekendtgørelse, deler jeg det her for at ære vores rejse. Og for at der ikke opstår en misforståelse udenfor os…"

Anbefalet til dig