Aflyste ferieplaner - Her kan du hente et gratis sommerhus

22/7/20 12:45

Sarah Steenfeldt

Genrefoto. Shutterstock.com
Det lyder for godt til at være sandt, men den er god nok. Lige nu kan du kvit og frit hente et 54 kvadratmeter stort sommerhus.

Den gavmilde giver er tandlægen Niels Prip. Han forærer sit sommerhus - familiens stolthed, også døbt ‘Tussilago’ væk. Det sorte træhus har været familiens siden 1961, det skriver Aarhus Stiftstidende. 

Der er blot ét enkelt krav for at få huset - du skal selv hente det. 

Sådan kan du hente sommerhuset

Niels Prip fortæller at sommerhuset som oprindeligt var 30 kvadratmeter, ankom på en blokvogn tilbage i 1961, og at det nu blot skal hentes på sådan én igen. Huset står dermed ikke på sokkel og skal bare lige skæres op på midten, så skulle det være til at hente, kan Niels Prip fortælle. 

 

Læs også: Giftige alger aflyser badeturen: Vandhunde skal holde sig væk

Årsagen er ikke at huset fejler noget, tværtimod. Huset er i fin stand, uden råd, asbest eller andre problemer. Niels har blot bygget et nyt sommerhus på grunden, men synes det ville være ærgerligt hvis det gamle hus blot skal rives ned. Derfor håber han nu, at der er nogle andre som kan få glæde af det.

Sommerhuset er beliggende på Vejers Strand, hvor det nu er 54 kvadratmeter, efter at være blevet bygget ud i årenes løb. 

Det er Niels' datter som har lagt tilbuddet om det gratis sommerhus på Facebook, som efter sigende allerede skulle have fået en del henvendelser.

 

Læs også: Lille detalje kan koste dig dyrt - Nu advares danskerne