Afslører: Amalie Dollerup i trekantsdrama

10/3/22 08:34

Sarah Steenfeldt

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Amalie Dollerup er især kendt fra Badehotellet - men nu kan du glæde dig til at se hende i en helt ny rolle.

Drivende begær og dystre hemmeligheder præger Discoverys nye fiktionsserie, hvor hovedpersonerne havner i et intenst trekantsdrama og et spil om liv og død. DOPAMIN kan ses på discovery+ og Kanal 5 fra torsdag d. 31. marts.

Det oplyser Discobery+ i en pressemeddelelse. 

DOPAMIN følger sygeplejersken Maiken på et fiktivt universitetshospital i Aalborg, hvor hun arbejder sammen med sin kæreste, lægen Jacob. Parrets verden bliver vendt op og ned, da den nye, betagende, norske medarbejder Ida starter i afdelingen.

Amalie Dollerup og Josefine Frida. Foto: Discovery

Amalie Dollerup og Josefine Frida. Foto: Discovery

Ida bringer spænding og kaos ind i Jacob og Maikens tilværelse - både på hospitalsgangen og i deres privatliv.

Du kan se traileren til DOPAMIN nederst i artiklen. 

Flere store navne på rollelisten

Rollelisten er besat med store navne som Amalie Dollerup i hovedrollen som Maiken, Jonathan Harboe i rollen som kæresten Jacob, og norske Josefine Frida, der er kendt fra hitserien SKAM, som den besnærende kollega Ida. Dollerup, Harboe og Frida suppleres af den erfarne skuespiller Ellen Hillingsø, som spiller den ældre sygeplejerske Anette, der har et tæt venskab med Maiken.

Serien er skabt og skrevet af Christian Vangsgaard, Malthe Koch og Martin Winther. Martin Winther indtager instruktørstolen, mens Christian Vangsgaard og Malthe Koch er producere og showrunnere på serien.

Jonathan Harboe i DOPAMIN. Foto: Discovery

Jonathan Harboe i DOPAMIN. Foto: Discovery

DOPAMIN er seneste skud på stammen i Discoverys fiktionssatsning, der startede med komedie-serien ‘Fars Drenge’ i august 2021 og blev efterfulgt af spændingsserien ‘Fixer’ med Andreas Jessen i hovedrollen i november 2022. Discovery har på tværs af Norden satset på lokalt fiktionsindhold, senest i Sverige, hvor Mørkt Hjerte med Gustav Lindh i hovedrollen har høstet stor ros, og i Norge med serien Droppet, der har SKAM-skuespiller Ulrikke Falch i hovedrollen.

DOPAMIN får premiere på discovery+ og Kanal 5 d. 31. marts 2022.