Afslører babylykke: Skal være far for anden gang

Foto: Pressefoto
Nu er der endnu et lille nyt medlem på vej i familien.

Mest læste i dag

For Emil Midé Erichsen og kæresten Louise, bliver sommeren ekstra speciel i år.    De venter sig nemlig deres andet barn. I forvejen har parret sønnen Hugo på snart tre år.    Om det bliver en pige eller en dreng, der kommer til at udvide familien vides ikke  - det skal nemlig være en overraskelse. 
Men sikkert er det, at de alle glæder sig til at møde det lille nye familiemedlem.   Den kommende familieforøgelse afslører Emil på sin Instagram-profil.   "Til sommer skal jeg også finde plads til en lille en foran. Vi ved ikke, om det bliver en dreng eller en pige. Men vi glæder os alle tre helt vildt til at møde det lille menneske," lyder det fra den glade kommende far til to.

Foto: Emil Midé Erichsen/ Instagram

Scorer job hos DR 

Emil har faktisk været med bag kameraet på et DR-program, der er aktuelt netop nu. Nemlig programmet "Kongehuset og Færøerne". 

Sidste sommer var kronprins Frederik med ombord hos familien Midé Erichsen, mens de sejlede rundt i danmark, i programmet "Kurs mod danske kyster". 

Det betyder at han endnu en gang har fået æren af, at dykke med kronprins Frederik. De to dykkede nemlig også sammen sidste årm da kronprinsen var med ombord på Wallenberg.

"Jeg var blevet hyret som undervandsfotograf. Så jeg er ikke på skærmen i programmet. Men jeg var med nede, hvor kronprinsen var nede at dykke for at se en tangplantage, fordi tang er en plante, som kan bruges til sindssygt mange ting, og som ikke kræver meget plads for at dyrke," fortæller Emil til Ekstra Bladet.

Han fortæller også, at han er meget imponeret af kronprinsen, som han beskriver som en fremragende dykker, der har gennemgået en af de mest hardcore dykkeruddannelser i Danmark, som frømand.

     

Anbefalet til dig