Afslører: Derfor svømmer Mette Frederiksen så godt

08/09/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Statsministeren behøver ikke gå i panik, når hun er på dybt vand. Hun er nemlig en erfaren svømmer, lyder det nu

Mest læste i dag

Den seneste tid har den nyeste sæson af 'Kurs mod danske kyster' kørt over skærmen. Her har seerne kunne følge med i, mens Mikkel Beha Erichsen sammen med resten af sin familie har sejlet en tur rundt i Danmark. 

Programmet, hvor familien sejler herhjemme snarere end i udlandet, fik første gang premiere sidste år, da corona-pandemien satte en stopper for muligheden for at rejse ud i verden. Mange danskere fulgte med og ikke mindst sidst på sæsonen, hvor en helt særlig gæst påmønstrede skibet Wallenberg, som familien sejler rundt på. 
Her fik de nemlig besøg af kronprins Frederik, der tog med på eventyr både under og over vandet. I årets udgave af programserien fik familien Erichsen også besøg af en gæst. Her kigger statsminister Mette Frederiksen nemlig forbi til en svømmetur, da familiens skib nærmer sig Christiansø. 

Falder hende meget naturligt

Statsministeren kunne fint følge med familien af vandhunde, da de var ude og kigge på sæler. Hun er nemlig en erfaren svømmer, fortæller Emil Midé Erichsen, der også var med på en del af årets togt rundt i de danske farvande.    "Det var med en lille smule nervøsitet i maven, da vi spurgte, om hun havde lyst til at hoppe i en våddragt og tage med i vandet, men det ville hun gerne," udtaler Emil Midé Erichsen til BILLED-BLADET. 

"Der var ikke noget, som mindede om overtalelse. Det var så fedt og meget friskt," siger Emil Midé Erichsen.

"Mette Frederiksen er en meget dygtig svømmer og har svømmet meget i sin ungdom, så det faldt hende meget naturligt," siger Emil Midé Erichsen til ugebladet 

Anbefalet til dig