Afslører: Det kostede forholdet

31/05/2021

Sarah Steenfeldt

I årevis er Flemming Møldrup blevet inviteret indenfor i kendte danskeres hjem, hvor han skal gætte hvis hjem han besøger. Foto: Svend Thomsen / DR
Nu fortæller den populære livsstilsekspert om en hård tid.

Mest læste i dag

Sammen har de en datter - og netop nu, er de to også aktuelle med en bog om, hvordan man går ordentligt fra hinanden, når der også er børn i ligningen.    Flemming Møldrup og Julie Ralund er gæster i podcasten "Mit livs overskrift", hvor de fortæller om årene forud for, at deres forhold brast.   Da de to mødte hinanden for 21 år siden. Flemming forelskede sig i Julies vildskab og Julie forelskede sig i Flemming ukonventionelle livssyn. Det beskriver de i et interview med Berlingske.   Dog blev flere af disse egenskaber ti år senere, anledning til stor frustration.    De sidste år af deres forhold var bestemt heller ikke uden bump på vejen. Blandt andet fertilitetsbehandling, en bilulykke og en alt for tidligt født datter, var blot nogle af de ting, som de to oplevede sammen. Til sidst kunne forholdet ikke bære mere og de gik fra hinanden.
Det er dog ikke altid nemt, når der er børn involveret - det ved de to alt om. 

Derfor har de nu skrevet bogen "Slug kamelen -Der kommer flere", der handler om, hvordan man går fra hinanden på en ordentlig måde, når der er børn involveret.

  I bogen giver de to et ærligt indblik i deres besværlige vej, mod det som de i dag kalder et skilt forældreskab.    Selvom det var svært at blive skilt - så har de to det i dag rigtig godt og er sammen om at være forældre for datteren Yoko.

Bor sammen med en veninde

I dag er Flemming Møldrup gift med Rikke Møldrup Rasmussen og sidste år kunne de to afsløre, at de ikke bor sammen - men Flemming derimod bor sammen med en veninde.    Det er der dog en rigtig god forklaring på.   Begge har de børn fra tidligere forhold, og det er grundlæggende for deres skyld, at parret har valgt at leve hver for sig:   “Bare fordi man selv er en del af et kærlighedseventyr, er der jo ikke nødvendigvis sådan, ens børn oplever det. De er måske nogle helt andre steder. For eksempel var min datter stadig ved at komme sig over min og hendes fars skilsmisse, da jeg flyttede sammen med min tidligere kæreste. Det, at vi endte med at gå fra hinanden, lærte mig, at kærlighed ikke overvinder alt – det er for eksempel ikke sikkert, at kærligheden overlever hele pakken med ”dine og mine børn”. Så det, at Flemming og jeg lever, som vi gør i dag, skyldes, at vi gerne vil passe på kærligheden (...). Man kan sige, at den måde, vi lever på, er kærlighedsversion 3.0”, lød det fra Rikke Møldrup Rasmussen til Femina.dk.

For Flemming Møldrup er det en ‘vidunderlige konstellation’, forklarer han. Parret har både tid til hinanden, og til at gøre ting hver for sig. Samtidig betyder tiden hver for sig også, at savnet til den anden vokser:

“Samtidig savner vi også hinanden, og det er godt – det er ligesom de mennesker, der faster”, forkalrede Flemming Møldrup sidste år. 

         

 

Anbefalet til dig