Medie afslører: Her er den nye værtvikar på Go' Morgen Danmark

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selv er det en vært i stor jubel.

Mest læste i dag

I foråret, når danskerne tittede forbi Go' Morgen Danmark, kunne man blandt andet se Rasmus Staghøj som for første gang indtog rollen som gæstevært.

Lørdag var han så atter retur i studiet.

Og er man fast seer af TV 2-formatet, kan man godt begynde at glæde sig. Den tidligere cykelvært kommer nemlig til at medvirke on-and-off i showet henover sommeren.

Han har nemlig scoret en tjans som sommervikar. 

Det skriver Ekstra Bladet.

"De har spurgt, om jeg vil være vikar henover sommeren, og det vil jeg meget gerne. Jeg kommer til at have vagter hist og her, primært i juli måned. Og det vil jeg meget, meget gerne," udtaler han til Ekstra Bladet.

Det er da også en Rasmus Staghøj der har været jobsøgende, sinde han i oktober blev afskediget af TV 2 Sport, idet han ikke længere ønskede at dække Tour de France.

Og står det til ham, så må vikartjansen gerne føre til en fast stilling.

"Det vil jeg gerne (have en fast stilling, red.). Jeg har prøvet at være gæstevært to gange, og det har været virkelig sjovt. Det er så tjekket en redaktion, der laver det. De er godt forberedt, og det er en velsmurt maskine. Det er nemt at falde ind i," kommer det storrosende fra Staghøj.

Og savner cykelfansene at se Staghøj på skærmen, skal de ikke håbe på at se ham i sportsregi længere.

Det er han færdig med.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig