Afslører: Her skriver Michael Laudrup under

Foto: Den Spanske Stats Turistbureau

Den danske fodboldlegende fik stillet skrivekløen

Michael Laudrup lagde vejen forbi den Spanske Stats Turistbureau. Det var der en helt særlig grund til, fortæller turistbureauet fredag

Tidligere fodboldspiller Michael Laudrup, som netop har vundet prisen som årets sportsnavn i de sidste 125 år, mødte op på den Spansk Stats Turistbureau, for at signere helt særlige fodboldtrøjer og fodbolde. 

Trøjerne og boldene skal bruges til et helt særligt formål. Det er, derfor turistbureauet har fået fat i Michael Laudrup, der brugte en del af sin aktive karriere under den spanske sol

Læs også

Advarer danskerne: Ny bølge på vej

Skal bruges til dette 

Turistbureaet fortæller i samme pressemeddelelse, hvad de sugnerede trøjer og bolde skal bruges til

"De Laudrup-signerede fodboldtrøjer og fodbolde kan nemlig vindes ved El Clasico arrangementet, der finder sted på søndag den 24. oktober. Her åbner LaLiga og Det Spanske Turistkontor dørene til en eksklusiv spansk storskærms-oplevelse på Odd Fellow Palæet i København," skriver den Spanske Stats Turistbureau - og fortsætter:

"Mens man kan nyde FC Barcelonas traditionsrige møde med Real Madrid, bliver man forkælet med spansk gourmet-mad og fremragende spanske vine fra Laudrup Vin & Gastronomi. Aftenen bliver fejret i ægte iberisk El Clasico-ånd, som næsten får dig til at drømme dig til Spanien!"

Læs også

Slår alarm: Kvickly, Fakta og Brugsen fjerner aftensmads-favorit øjeblikkeligt