Afslører: Kommer snart i Bilka og Føtex

06/10/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu lyder der en stor nyhed.

Mest læste i dag

“Nu sker det endeligt.”

Sådan starter realitystjerne og online coach Gustav Salinas et opslag på Facebook, hvor han deler et billede fra Salling Groups hovedkontor i Brabrand ved Aarhus.

“Jeg kan langt om længe fortælle, hvilke tre store supermarkedskæder der kommer til at sælge mit Salinas Slik,” afslører Gustav, der står bag de søde sager, som er “et sundere alternativ til slik”.

Der er ingen tvivl om, at det er en glad og stolt Gustav, der deler nyheden.

Havde ikke set den komme

“Lige nu får jeg flashback til dengang. jeg stillede op i ‘Dagens Mand’ for første gang for 12 år siden, hvor jeg stillede op indsmurt i Niveau og sovsekulør, da jeg ikke havde råd til en ordentlig selvbruner. Dengang sagde folk til mig, at jeg aldrig ville blive til andet end en realitystjerne. En døgnflue, der hurtigt ville blive glemt. Nu er der gået 12 år, og i dag kan jeg kalde mig selv for iværksætter. Hvordan skulle jeg nogensinde have set den komme,” lyder det fra Gustav.

Kæderne Bilka, Føtex, Netto er en del af Salling Group, og det er netop i de tre kæder, at slikket kommer på hylderne.

De søde sager bliver en hyldevare i Bilka og Føtex, mens det bliver at finde blandt spotvarerne i Netto, oplyser Gustav og tilføjer, at der allerede kommer på hylderne i weekenden.

 

Anbefalet til dig