Afslører: Løven har selv været lokkemad

05/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Per Arnesen / DR
For mange år siden havde løven et helt andet job.

Mest læste i dag

I dag er hun en del af "løverne" i DR 1- hittet Løvens Hule, hvor håbefulde iværksættere pitcher deres virksomheder i håbet om, at de får hevet en investor ombord. I dag er 43-årige Mia Wagner stifter af Nordic Female Founders, men i mange år har hun også været direktør i koncernen Freeway, som hendes familie ejer. 

Faktisk var det i forbindelse med en familieejet virksomhed, at Mia Wagner havde et helt andet job. Hendes bror Morten Wagner grundlagde nemlig den online datingside "Dating.dk" tilbage i 1998 - og her havde han altså brug for sin søsters hjælp, til en helt særlig ting.

Tilbage i 1998 var det ikke lige så normalt at finde en kæreste på nettet, som det er i dag. Derfor var der også mangel på kvinder, på Dating.dk - derfor måtte Mia give sin bror en hjælpende hånd. Derfor måtte hun oprette en profil på datingportalen, det fortæller hun i Natholdet på TV 2. Der var nemlig brug for flere kvinder som "lokkemad" i datinguniverset.

Fik kolde fødder

"Jeg havde en bred vifte af opgaver, men min opgave nummer et var at være en kvinde på Dating.dk. Dem var der ikke så mange af i starten, så det var lige at finde alle dem, der kunne, og min bror har jo tre søstre, så det var klart, vi skulle være med," lyder det fra hende i programmet.

Hun indrømmer også, at selvom profilen blev oprettet for hjælpe - så blev hun fanget af de nye datingunivers. 

"Når først man havde den profil, var det jo faktisk lidt sjovt. Alle mulige skrev til en og billederne og det der. Så jeg røg på en date. Eller næsten. Det er lidt pinligt, men nu er der gået så mange år, så nu må jeg godt sige det højt. Jeg fik kolde fødder, fortæller Mia Wagner, der fortrød, da hun så sin date gennem caféruden og endte med at gå igen," tilføjer hun.

I dag overvejer hun dog at slette profilen, som hun stadig har på Dating.dk - da hun ikke længere er direktør for Freeway, som Dating.dk er en del af. Det skriver B.T.