Afslører: Uffe Ellemann-Jensen får det sidste ord

21/6/22 11:08

Thea M. Andersen

Foto: Facebook
Nu får den tidligere toppolitiker, Uffe Ellemann-Jensen, det sidste ord.

Søndag den 19. juni gik den tidligere folketingspolitiker, Uffe Ellemann-Jensen, bort, og allerede en uge efter dødsfaldet kan man se et nyt interview med ham. 

Uffe Ellemann-Jensen medvirker nemlig i TV 2s dokumentar 'Det sidste ord', hvor han bliver interviewet af Mikael Bertelsen.

Det oplyser BILLED-BLADET

Store danske personligheder - det sidste ord

Mikael Bertelsen giver store danske personligheder, herunder Bent Fabricius-Bjerre, der er gået bort, muligheden for at få 'det sidste ord' i portrætserien. 

I sidste fase - inden døden - taler de med den dansk radio- og tv-personlighed om det liv, de har haft.

Optagelserne bliver opbevaret i Det Kgl. Biblioteks arkiv og trækker seerne til tv'et, når det bliver sendt på TV 2 og TV 2 PLAY. Det skriver TV 2.

"I sit politiske liv tog Uffe Ellemann-Jensen både voldsomme og muntre kampe med pressen og politiske modstandere. Da jeg optog samtalen med en af dansk politiks største personligheder, var jeg interesseret i de tanker og refleksioner, Uffe Ellemann-Jensen har gjort sig, efter at det politiske liv var slut, og spillet om magten var ude," fortæller Mikael Bertelsen.

Et spændende og epokegørende liv

"Da vi mødtes for at forberede tv-optagelsen, var Uffe Ellemann-Jensen engageret og generøs og lagde uden forbehold interviewet om sit liv i mine hænder. Man siger, at politikere altid er mest ærlige på valgaftenen, når stemmerne er afgivet, og alt er talt op. Jeg håber, at 'Det sidste ord' med Uffe Ellemann-Jensen vil vise en ny side af et menneske, der levede et spændende og epokegørende liv i dansk og international politik, siger Mikael Bertelsen videre.

Og du skal ikke vente længe inden, at du får "en ny side" af den afdøde Uffe Ellemann-Jensen at se.

Programmet med Uffe Ellemann-Jensen bliver sendt på TV 2 søndag den 26. juni klokken 20.50.