Afslører uvirkelig detalje om Christian Eriksen

Foto: Shutterstock

Nu afsløres nye detaljer fra den lørdag aften, hvor hele verden pludseligt holdte vejret

Tirsdag formiddag tonede landstræner Kasper frem foran pressen, da DBU havde indkaldt til pressemøde. Der var to formål med dagens pressemøde. Dels at landstrænerne skulle give en aktuel status på landsholdtruppen frem mod næste kamp i gruppespillet. Den finder sted torsdag i denne uge, hvor Danmark møder Belgien. 

Det andet sigte med pressemødet var at give en status på landsholdsstjernen Christian Eriksen, der fik hjertestop under lørdagens kamp mod Finland. Eriksen fik efterfølgende livgivende førstehjælp på banen og blev fragtet med ambulance til Rigshospitalet, hvor han fortsat er indlagt til undersøgelse. 

Kort før pressemødet gik igang offentliggjorde DBU et billede og en besked, som Christian Eriksen havde sendt til de mange fans og andre borgere, der har ønsket ham god bedring i kølvandet på den chokerende hændelse. 

Her skrev fodboldspilleren. 

"Hej allesammen! Stor tak for jeres søde og fantastiske hilsner og beskeder fra hele verden," skriver midtbanespilleren, inden han fortsætter: "De betyder meget for både mig og min familie," skriver Christian Eriksen - inden han fortsætter:

"Jeg har det godt - under omstændighederne. Jeg skal fortsat undersøges på hospitalet, men jeg føler mig okay. Nu vil jeg heppe på drengene på landsholdet i de næste kampe. Spil for hele Danmark!"

Læs også

Afslører: Lise Nørgaard siger stop

Det er helt 'uvirkeligt'

Troels Hjulmand fortalte på pressemødet også, hvordan landsholdstruppen klarer sig oven på de dramatiske begivenheder. Samtidig deler han det, som landstræneren selv betegner som en uvirkeligt detalje fra den lørdag aften, hvor Christian Eriksen kortvarigt døde på grønsværen på Danmarks nationalstadion. 

Her blev han spurgt om, hvad det gør for stemningen på landsholdet, at spillere og stab nu ved, at Christian Eriksen har det godt. Derudover deler landstræneren også en detalje, som de færreste nok havde forventet sig, da de så fodboldspilleren falde om. 

"Det giver rigtig meget. Det, man skal tænke på, er, at det er uvirkeligt, at han sidder der og smiler, og at vi hører, at han så de sidste ti minutter af kampen," udtaler Kasper Hjulmand. 

"Det at han sidder der og smiler skal samles til, at det faktisk er virkelighed. Det giver selvfølgelig endnu et skridt mod, at vi kan koncentrere os endnu mere om kampen. Det betyder alt, at Christian har det godt. Det betyder alt, for at vi kan komme videre."

Læs også

Hver femte bryder loven uden at vide det: Nu advarer politiet

 

 

Læs også