Afsløret: Børnene fortæller hemmeligheder om kronprins Frederik

Nyheder
De er stolte af deres børn, og børnene gengælder det glade følelser. Foto: Shutterstock.
Kronprinsparrets fire børn har en fin humor, og de er ikke bange for at dele ud af de sjove historier – heller ikke om deres far, som de har et meget tæt bånd med.

Mest læste i dag

Til kronprinsens 50 års fødselsdagskoncert delte børnene ud af de sjove historier. I går blev kronprinsen 52, men mon ikke han stadig er som børnene beretter.

Elsker forældrene

Der er ingen tvivl om, at kronprinsparrets fire børn elsker deres forældre. Men de har mange sjove historier om deres far.

Da kronprinsen blev 50 var der lavet en video med børnene, som dukkede op på storskærm i Royal Arena. Det skriver BILLED-BLADET. 

Griner ofte

Børnene fortalte, at deres far ofte griner af sine egne vittigheder.

Prinsesse Isabella havde dog flere drillende kommentarer til sin far, og hun kunne fortæller, at han er som en 15-årig indeni.

Men Isabella mener også, at kronprinsen er romantisk – selv i dagligdagen:

”Han er ikke sådan virkelig, virkelig romantisk, men han kan godt nogle gange. På Valentinsdag og sådan noget kan han godt give nogle roser til mor,” fortalte Isabella.

Isabella og Josephine fortalte også om, at kronprinsen motiverer dem, når de er ude at løbe.

Josephine forklarede at kronprinsen altid siger, at børnene skal tænke os om og mærke i kroppen. Hun fortalte, at han gjorde klart for børnene, at hvis man bliver lidt træt, så ville han presse børnene og sige: ”Ej, kom nu. Vi kan godt nå det. Det er lige derovre”.

Mor er den hårde

Det er kronprins Frederik, som børnene lettest kan lokke med, og som nemmest giver sig, når børnene for eksempel plager om at få lov at blive længere oppe.

Det fortæller prins Christian, der tilføjer at det er Mary, som det er lettest at lokke is ud af.

Vincent derimod kan berette om en far, som er en dårlig taber og det er ikke bare i sport. I kortspil kan kronprinsen også blive sur, hvis børnene får flest stik.

 

Anbefalet til dig