Afsløret: Dronningens hjerteskærende svar på, at Harry og Meghan forlod kongefamilien

22/9/22 07:04

Ida Hansson

Foto: John Rainford/Splash/Ritzau Scanpix
Parret meddelte, at de ville forlade deres roller som arbejdende kongelige i begyndelsen af ​​2020.

Dronningens hjerteskærende reaktion på nyheden om, at prins Harry og Meghan Markle trækker sig som senior royals, er ifølge en ny bog blevet afsløret. Det skriver Mirror.

Hertugen og hertuginden af ​​Sussex meddelte, at de ville forlade deres roller som arbejdende kongelige i begyndelsen af ​​2020. En kilde tæt på dronningen har hævdet, at dronningen var såret af beslutningen.

Parret fik lov til at forlade sit embede, men kunne ikke bruge deres HRH-titler i deres søgen efter at blive økonomisk uafhængige.

På det tidspunkt takkede dronningen parret for deres "dedikerede" arbejde og tilføjede: "Det er hele min families håb, at dagens aftale giver dem mulighed for at begynde at opbygge et lykkeligt og fredeligt nyt liv."

Men monarkens påståede sande følelser er blevet afsløret i en ny bog kaldet The Royals af Katie Nicholl.

Et uddrag offentliggjort i Vanity Fair hævder, at den afdøde dronning Elizabeth II betroede en nær ven, at hun var udmattet af beslutningen.

"Hun blev meget såret og sagde til mig: 'Jeg ved det ikke, jeg er ligeglad, og jeg vil ikke tænke på det mere," sagde kilden.

Det sker efter, at prins Harry og Meghan var ved familiens side under dronningens begravelse.

Kilden tilføjede, at kong Charles III er "såret og skuffet, men han har altid sagt, at hans kærlighed til Harry er ubetinget."

Kilderne fortsætter med at sige, at Hans Majestæt ønsker at have en aktiv rolle som bedsteforælder for Archie og Lilibet.

Harry og Meghan forlængede deres ophold i Storbritannien til begravelsen og blev set side om side med prinsen og prinsessen af ​​Wales, da de hilste på sørgende uden for Windsor Castle.