Afsløret: Meghan Markles overraskende svar til Dronning Elizabeths råd

11/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Meghan Markle havde et meget kort svar den nu afdøde dronning.

Mest læste i dag

En forfatter hævder, at Meghan Markle gav et kort svar på tre ord til dronningen, da hun tilbød råd om at blive en del af den kongelige familie.

Den kongelige forfatter Robert Jobson fortæller i sin nye bog 'Our King', hvordan den afdøde monark sad sammen med hertuginden af Sussex til en en-til-en-samtale, hvor hun "varmt bød" Megan velkommen til familien, efter at have udtrykt sin 'glæde' over, at Harry "endelig havde fundet kærligheden."

Ifølge Mirror siger Jobson, at dronningen blev meget overrasket, da Megan kom med et svar på blot tre ord. Det skriver mediet DailyRecord.

Hendes svar var: 'Jeg har Harry', da dronningen havde opfordret hende til at få støtte fra Sophie, grevinde af Wessex.

I bogen beskrives også en situation efter dronningens død, hvor Kate Middleton gik en offentlig gåtur med Harry og Meghan i Windsor. Gåturen skulle symbolisere, at den royale familien var en enhed, men ifølge forfatteren skulle Kate Middleton have følt, at det var en af de sværeste ting, hun nogensinde skulle have gjort.

"Hun indrømmede senere over for en højtplaceret royal, at på grund af den dårlige stemning mellem de to par var den fælles gåtur en af de sværeste ting, hun nogensinde havde skulle gøre.”

Der har senest været mange spekulationer på, om Harry og Meghan dukker op ved Kong Charles kroning i maj, og de seneste meldinger peger på, at ægteparret siger nej tak.

Anbefalet til dig