Afsløring: Det spiser Margrethe til morgenmad

16/06/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Kim Refslund, DR ©
Nu løfter dronningen sløret for, hvad hun spiser til morgenmad.

Mest læste i dag

Og børn har en ganske anden tankegang end de voksne journalister. Derfor fik de blandt andet ud af dronningen, hvad hun spiser til morgenmad.

Flere børn spurgte ind til morgenmad

Det er åbenbart sjovt for børn at vide, hvad dronningen mon spiser til morgenmad, og  dronning Margrethe havde da heller ikke noget i mod at afsløre sin morgenrutine overfor de børn som skænkede hende gaver.

Morgenmaden er da heller ikke så atypisk, og mange danskere spiser nok det samme som vores royale dronning. Det skriver BILLED-BLADET.

I TV 2-programmet ”Børnenes dronning”, tog dronningen i mod de danske børn og deres næsten 100 forsinkede fødselsdagsgaver. Så det var mange børn og mange spørgsmål, som dronningen i dag skulle møde. Børn fra hele landet havde tegnet til dronningen, og udvalgte børn skulle overrække de fine gaver til dronningen.

Og det var ikke kun tegninger som børnene overrakte. De havde også forberedt spørgsmål til dronningen, og en sang sammen med deres klasse.

Helt normal morgenmad

Dronningens morgenmad er dog ikke noget specielt. De fleste får nok en lignende morgenmad, så selvom man er dronning, og har kokke der kan lave mad til en, så foretrækker Margrethe en helt simpel menu at starte dagen på.

”Jeg får et glas mælk og en kop kaffe, og så spiser jeg en lille portion havregrød og måske lidt brød med marmelade eller honning på,” svarede dronning Margrethe i TV2-programmet.

 

Anbefalet til dig