Afsløring: Kulturansatte bruger dine penge på luksus

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er rystende, mener borgmester

Mest læste i dag

Ekstra Bladet via. Berlingske informerer om ansatte fra to spillesteder, der i dén grad nyder deres arbejde - især fordi kvitteringerne bare kan afleveres på kommunekontoret.

Det viser sig nemlig at medarbejderne på spillestederne Amager Bio og Beta i flere år har fråset sig i dyre middage og diverse alkohol på Københavns Kommunes regning.

Det høje omfang af udlæg kommer især bag på kultur- og fritidsborgmester, Mia Nyegaard (R).

“Både direktionen og kultur- og fritidsborgmesteren er rystede over omfanget af bilagene, indholdet, økonomien, og at det ikke er blevet sporet før nu” informerer Københavns kultur- og fritidsforvaltning til Berlingske.

Ifølge avisen har ansatte på de to spillesteder brugt flere tusinde kroner på spisestedet Mash, og drukket for 933 kroner på Roskilde Festival.

I et andet scenarie blev det afsløret, at en ansat i Kultur- og Fritidsforvaltningen fik dækket øludgifter på 1.278 kroner på rock festivalen Copenhell. Medarbejderen var ifølge Berlingske ansat hos Amager Bio og Beta.

Kommunens politik indikerer ellers, at medarbejder ikke må drikke i arbejdstiden, medmindre det er aftalt på forhånd.

Det er også forvaltningens vurdering, at de nævnte eksempler ikke skulle være godkendt.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig