Så mange tatoveringer har kronprins Frederik

Af: Redaktion .

|

02/09/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.
Kronprins Frederik har flere tatoveringer på kroppen.

Mest læste i dag

Kronprins Frederiks morfar, kong Frederik d.9, var glad for tatoveringer og havde både flere - og også større tatoveringer som prydede kroppen. Flere dækkede dele af armene og brystet, blandt andet med motivet af en stor drage, som var tegnet i noget der mindede om japansk stil.

Så mange har kronprins Frederik dog ikke. Men i alt har han to tatoveringer, som sidder på henholdsvis højre læg og højre skulder. Det skriver BILLED-BLADET.

På læggen har han motivet af en haj, mens et nordisk motiv pryder kronprinsens skulder.

Enormt få arbejdsdage

Ekstra bladet har taget et kig ned i kronprinsens royale kalender, og antallet af arbejdsdage er ganske chokerende. 

En gangske almindelig lønmodtager arbejder 220 dage om året, men det antal dage kan den 54-årige Frederikslet ikke prale af at nærme sig. 

Undersøgelsen af kalenderen beretter kun om sølle 70 arbejdsdage i 2022. 

Her kan man også dykke ned i, hvad nogle af kronprins Frederiks arbejdsopgaver går på.

For eksempel forvaltes en hel arbejdsdag i maj med at stille op foran pressen i anledning af prinsesse Isabellas konfirmation. 

Denne arbejdsdag tog altså få minutter, fordi resten af mærkedagen var 'privat'.

Efter denne kraftanstrengelse blev kronprinsen dog belønnet med en hel arbejdsmåned i december, hvor han slet ikke havde nogle officielle opgaver. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig