Aftensmadshit solgt i Kvickly, SuperBrugsen m.fl. i hele landet tilbagekaldes efter fund af mug

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er et stort hit på middagsbordet i de danske hjemme, men i denne omgang gør du klogt i at springe over.

Lige nu læser andre også

Det er ikke nogen hemmelighed, at danskerne er vilde med at spise mexicanske pandekager. Sådan har det været i mange år, og i flere danske hjem er det på menuen ugentligt.

Hvis det også er noget, som I er vilde med at spise hjemme hos dig, har du måske smidt mexicanske pandekager i indkøbskurven for nylig. Hvis det er tilfældet, gør du klogt i at sikre, at de ikke er omfattet af denne tilbagekaldelse.

Coop Danmark A/S tilbagekalder nemlig deres 'Økologiske Änglamark Tortilla Wraps', som er blevet solgt i deres butikker i hele landet. Årsagen til tilbagekaldelsen er, at der er gjort fund af mug i produktet.

Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Konkret er der tale om 'Økologiske Änglamark Tortilla Wraps', der har en bedst før-dato på 28.08.2023. Desuden vil pakken have følgende EAN-kode: 7340011456551.

I pressemeddelelsen fremgår det, at produktet er blevet solgt i både Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og Irma i hele landet. Derfor er der naturligvis også tale om et større parti af de populære wraps.

Da der er gjort fund af mug i produktet, er det ikke egnet som fødevare. Derfor frarådes det naturligvis, at du spiser pandekagerne, hvis du har købt dem. I stedet skal du skille dig af med dem.

"Virksomheden har konstateret, at der er mug i produktet. Forekomsten af mug gør produktet uegnet som fødevare," skriver Fødevarestyrelsen i deres pressemeddelelse.

Hvis du har købt de tilbagekaldte pandekager, har du to muligheder, lyder det fra Fødevarestyrelsen. Du kan enten vælge at kassere det eller levere det tilbage til butikken, hvor det er købt.

"Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller kassere det," skriver de.

Anbefalet til dig