Albert Dyrlunds kæreste bryder tavsheden

Foto: Instagram

Albert Dyrlunds kæreste, Maria Andersen, beskriver nu det mareridt, hun lige nu gennemgår i forbindelse med Alberts død.

Albert Dyrlund og Maria Andersen har kendt hinanden siden sidste vinter, hvor de blev kærester. Men det sluttede onsdag alt for tidligt, da 22-årige Albert Dyrlund, kendt YouTuber, styrtede i døden fra et bjerg i Italien.

Læs også

Vand lukker IKEA: Har skabt kæmpe kø

Nu har kæresten Maria Andersen valgt at stå frem og knytte nogle ord til sit livs sværeste tid.

Dette gør hun i form af et langt skriv på Instagram, mens hun ligeså har været i kontakt med Ekstra Bladet

"Han var det største familiemenneske og bedste kæreste, man kunne ønske sig. Vi var meget forelskede, og han ville alle det bedste," siger hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

"Det er et kæmpe tab, og det er slet ikke til at forstå, at han ikke er her mere."

Opslaget, som hun har delt på sin Instagram, viser klart, at hun lever i et mareridt. 

"Jeg er så knust indeni og tabt for ord. I torsdags fik jeg at vide, at min smukke kæreste omkom i en faldulykke i Italien onsdag aften. Jeg kan ikke forstå det, og livet giver absolut ingen mening lige nu," skriver hun blandt andet i sit hjerteskærende opslag på Instagram, hvorefter hun tilføjer:

"Jeg ville give mit liv for, at han kunne være her lige nu. Han havde så mange drømme og planer i livet. Det er ubeskriveligt uretfærdigt, det gør så ondt."

Foto: Instagram

Maria Andersen fortæller endvidere, at hun og Albert havde lagt store planer for fremtiden. Det er selvsamme planer, som de nu ikke kommer til at kunne gennemføre, hvilket er noget, der meget ondt. 

"Vi havde planer sammen. Dette var kun begyndelsen på en smuk fremtid, som på et splitsekund blev revet fra ham og mig. Han havde hele livet foran sig. Han var det sødeste menneske med det største hjerte. Jeg har aldrig mødt en person, der var så livsglad, positiv og talentfuld. Han fik mig altid til at grine og var sådan en solstråle," skriver hun.

Det fremgår af opslaget, at Maria Andersen og Albert Dyrlund mødte hinanden i vinteren sidste år, hvorefter de har hængt sammen. Men de nåede altså ikke mere end et år sammen.

"Jeg er generelt lidt deprimeret, når det er vinter, fordi det hele bliver mørkt, gråt og trist. Men denne gang var alt anderledes. Jeg var så forelsket i ham og sagde til ham, at det at gå igennem en vinter med ham føltes egentlig ret meget som en smuk sommer," skriver hun og fortsætter:

"Jeg håber, han hører mig, når jeg hver aften lukker øjnene og fortæller ham, at jeg elsker ham, og at jeg altid er ved hans side."

Hun vælger i samme ombæring at sende sine varmeste tanker til Albertts nærmeste venner og familie. 

"Jeg er knust på hans tætte venner og dejlige families vegne. Ingen har fortjent at miste en god ven, søn, bror, fætter eller barnebarn. De er de sødeste mennesker og fortjener det ikke. Ingen fortjener at skulle igennem dette," skriver Maria Andersen, hvorefter hun forklarer, at hun i øjeblikket har svært ved at se, hvordan man skal komme tilbage til et normalt liv. 

"Jeg ved slet ikke, hvordan livet nogensinde bliver normalt. Jeg kan kun sige, at han vil for altid have en kæmpe plads i mit hjerte, og jeg håber, at dette er et mareridt. At jeg vågner om lidt, og så er alt normalt igen, og han ligger ved siden af," skriver hun.

 

Du kan læse hele hendes opslag her

Maria Andersen fortæller slutteligt, at hun har modtaget enormt meget opbakning i form af søde og medfølende beskeder, som hun dog i øjeblikket ikke har overskud til at besvare. 

"Det er for meget lige nu," skriver hun i opslaget. 

Hun runder af med en opfordring til sine følgere: 

"Hvis i har en kæreste eller partner, så kram og kys dem ekstra meget, værdsæt dem, og vær taknemlig for dem. Jeg ville gøre alt for at kramme Albert igen. ALT," skriver hun.

Læs også

Nu er der nyt om Albert Dyrlunds død: 'Ikke hans skyld'