Aldi-kunde gør ulækkert fund: Du gætter ALDRIG, hvad kunden fandt i sin mad

28/10/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Hun fik sig noget af et chok.

Mest læste i dag

Det sidste, man ønsker at se, når man kaster sig over en dåse bønner, er et uvelkomment syn i form af noget helt vildt underligt. 

Sådanne syn vil nemlig let kunne slukke vores lyst og afholde dig fra at nyde bare én bid. Desværre var det dét, der skete for en Aldi-kunde efter at have åbnet sine bønner. 

For selvom det langtfra er første gang det er sket efter en kunde har lagt vejen forbi Aldi, så holdte det ikke kunden fra at springe tilbage, da hun stiftede bekendtskab med, hvad der lignede en ‘død slange’ i en dåse bønner. 

Det skriver det britiske medie The Mirror

Sidenhen løfter hun sløret for, at hun har fået to flasker vin som undskyldning. 

Men den 26-årige kvinde fra Porth  i amtet Rhondda Cynon Taf i Syd Wales lægger ikke skjul på, at hun købte dåsen, som skulle forestille sig at være kvalitetsbønner, men måtte springe tilbage, da hun åbnede låget. 

Hun beskrev at have set "noget gråt og sort med karakteristiske markeringer", der flød i saucen. 

Og efter at have delt sin forvirring med et billede på det populære sociale medie Twitter, blev hendes tweet set mere end en million gange. 

Og det fik da også en lang række brugere til tasterne, der bestemt ikke lagde fingre imellem, da mange delte deres afsky for det 'uventede indhold i bønne-dåsen'. 

Kunden var da også så bekymret over opdagelsen, at hun ikke gad at finde ud af hvad det var. 

I stedet tog hun den tilbage til butikken så hurtigt som muligt. 

Aldi har ifølge mediet undskyldt hændelsen og forklaret, at den underlige genstand kunne have været mad, der var gået til grunde på grund af en brist i emballagen. 

Anbefalet til dig