Aldi modtager kritik fra kunderne - og butikschef er enig

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mange er enige med kundernes kritikpunkter - inklusivt en af butikscheferne.

Lige nu læser andre også

Så er det snart jul - eller ifølge mange indkøbsbutikker, så er den her nu.

December er traditionelt måneden for juleglæde, men debatten om, hvornår julesæsonen officielt skal starte, blusser op hvert år. B

utikschef Lotte Hvid Krogkær fra Aldi i Ringe oplever det dagligt: kundernes kommentarer omkring tidlig juleudsmykning. Ifølge Fyens Stiftstidende møder hun både brok og nysgerrighed.

»Når jeg pakker varer ud, går der maks en halv time, og så kommer de første kunder. Jeg får rigtig mange kommentarer a la 'Ej, det er godt nok tidligt,' for det forstår de intet af. Jeg vil nok kalde det brok, men det meste foregår heldigvis i en god tone,« fortæller Lotte Hvid Krogkær til B.T.

Selvom nogle måske finder det irriterende, kalder Lotte det sjovt, hvordan folk har et behov for at kommentere tidlig juleudsmykning. Kommentarerne fører ofte til samtaler om, hvorfor julevarerne dukker op så tidligt, og det er ikke ualmindeligt, at selv dem, der brokker sig, ender med at købe julegodter som cognacbønner.

Men hvorfor starte julen i oktober? Ifølge Lotte handler det om at være klar i tide. Julevarerne kommer omkring uge 42-43, og branchen reklamerer med, at de første julevarer kan købes i november.

Trods kundernes brok trives tidlig juleudsmykning hos Aldi. Lotte forklarer, at mange kunder elsker at købe særlige juleting, de ikke kan få resten af året.

Personligt ville Lotte helst undgå jul i oktober.
"Hvis man er glad for jul, skal man ikke arbejde her. Man kigger på det hver dag, og man bliver hurtigt træt af det. Når vi rammer 1. december, må julen gerne være slut. Men der er bare mange, som er rigtig glade for julen (...) Hvis det stod til mig, skulle det op 1. december, og så kører det" siger hun med et smil.

Anbefalet til dig