Aldrig sket før: Dansker vinder førstepræmien i tirsdagens Eurojackpot

22/2/23 05:47

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Her til morgen kan en heldig dansker vågne op som mangemillionær efter at have ramt de fem vindertal og to stjernetal på én række på sin kupon.

Hold på hat og badevinger. Har du været i Lalandia for nyligt, så er det måske dig, der er den heldige vinder af hele 63.287.630 danske kroner. Vinderkuponen er nemlig købt i Lalandia Holiday Store i Rødby.

”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til den heldige vinder. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier. Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om dem, der vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen fra almindeligt bemidlet til mangemillionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil i en pressemeddelelse.

En tirsdag udover det sædvanlige

Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast både tirsdag og fredag aften. Og i aftes skete det så for første gang i danmarkshistorien, at førstepræmien en tirsdag skulle falde i danske hænder. Og således blev en ganske almindelig tirsdag 63 millioner gange sjovere for en nybagt mangemillionær.

Vindertal fredag uge 8:

13, 20, 34, 38, 43

Stjernetal fredag uge 8:

3, 6

Eurojackpot

- Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks.puljen er 750 mio. kr.

- Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Polen og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.

- Den højeste danske gevinst blev vundet i 2022, hvor en heldig dansker vandt 759.318.630 kr.