Aldrig vist før: Hidtil skjult interview med Thomas Helmig ser dagens lys

Nyheder
Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
Hugo Helmigs tragiske bortgang gjorde, at interviewet blev skrottet i første omgang.

Lige nu læser andre også

Hugo Helmig døde i en alder af 24 år, da han gik bort den 23. november 2023.

Den triste nyhed kom fra den knuste far, Thomas Helmig, der på Instagram offentliggjorde sin søns død:

“Du var så fuld af håb, drømme og planer for fremtiden. Jeg var hos dig hele natten og mens du sov, gav dit lille hjerte op” skrev han i opslaget, hvor han også beskrev taknemmeligheden over sin søn:

“Jeg er så uendeligt taknemmelig for hvert eneste sekund jeg fik sammen med dig. For evigt - Far”, afrundede Thomas Helmig sit opslag.

I kølvandet på den store tragedie valgte Viaplay at skrotte Casper Christensen og Mikael Bertelsens interview med Thomas Helmig i programmet ‘All Exclusive’.

Men nu får danskerne mulighed for at se interviewet med det danske sang-ikon i programmets anden sæson. Det skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

Optagelserne til programmets første sæson blev optaget i Portugal, hvor flere store danske navne besøgte værtsparret. Her var Thomas Helmig blandt de besøgende.

I programmets anden sæson får de karismatiske værter besøg af Thomas Helmig, Kasper Schmeichel, Paprika Steen og Ulrich Thomsen.

I det populære program er Casper Christensen den primære vært, hvor Mikael har en mere passiv rolle, hvor han indimellem kommer med input og sørger for, at samtalen holder sit fokus.

Sådan skriver SE og HØR.

“Jeg er taknemmelig for, at gæsterne har lyst til at besøge os, og at danskerne har lyst til at kigge med. Jeg er i det hele taget meget taknemmelig”, udtaler Casper Christensen.

Programmet "All Exclusive" får premiere på Viaplay torsdag den 25. maj. Samme dag kan programmet ses på TV3 klokken 20:00.

Anbefalet til dig